ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΣ ΤΟΥ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ


   Ο κ. Πρωθυπουργός επισκέφτηκε το νησί μας στις 17 Φεβ 2011 , άκουσε πάρα πολλά από την υπεύθυνη Δημοτική αρχή και τους φορείς του νησιού μας, έγινε ανακήρυξη του σε επίτιμο δημότη και του αποδόθηκε το χρυσό μετάλλιο του νησιού (όλα αυτά καλά όταν πρόκειται για τον Πρωθυπουργό της χώρας),είμαστε δε σε αναμονή υλοποιήσεως  όλων όσων υποσχέθηκαν οι υπεύθυνοι κυβερνητικοί παράγοντες.
 Από όλη αυτή την διαδικασία  υποδοχής  -ενημερώσεως του κ. πρωθυπουργού φάνηκε  για ακόμη μια φορά  ο απαξίωση του κ. Δημάρχου προς στους θεσμούς.
Είδαμε όλοι μας κατά την διάρκεια ενημερώσεως του κ. Πρωθυπουργού να έχουν
  καταλάβει την στρογγυλή τράπεζα , άτομα χαρακτηρισθέντα φορείς  (και καλώς έγινε) και είδαμε παράλληλα  τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτεύσεως που εκπροσωπεί περίπου το 50% των κατοίκων του νησιού  να βρίσκεται  στο βάθους  του τούνελ,(αλήθεια τυχαία δεν νομίζω).
Πιστεύω  με αυτή την ενέργεια της η Δημοτική αρχή έδειξε για μια ακόμη φορά  την νοοτροπία της στον θεσμό της τοπικής αυτοδιοικήσεως ,αυτή που είχε και κατά την διάρκεια   των εκλογών όταν αποκαλούσε ( προμαζώματα και ώριμα φρούτα ) όλους τους υποψηφίους αντιπάλους του.
 Δυστυχώς για μια ακόμη φορά απεδείχθη κατώτερος των περιστάσεων, να τον χαιρόμαστε.

Ένας σκεπτόμενος  πολίτης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια