Με τις… πιτζάμες(;!)

Του Θανάση ΝικολαΐδηΤο πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.

ΕΧΟΥΜΕ  τους Αμερικανούς-αφεντικά. «Ρώσους» δεν έχουμε-ποτέ δεν υπήρξαν κι ας φάνταζαν θεριά  με τη Σοβιετική τους Ένωση. Τους έμπλεκε  με τα κόλπα του  ο αντίπαλος, μας  δούλευε με τα σχέδιά του (made in USA). Πώς εξασφαλίζεις το Ισραήλ για να’ ναι «βιώσιμο»; Το εξοπλίζεις σαν αστακό. Τι άλλο; Φροντίζεις για τον περίγυρο. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να μαντρώσεις την «αραπιά», να την έχεις αδρανή και «αφιονισμένη». Να, λοιπόν, η δικτατορία που δεν την είδες γιατί δεν έμαθες τι θα πει δημοκρατία, να και ο δικτάτορας που τον είδες και τον πέρασες για ήρωα όπως στα παραμύθια!
ΜΕ  το πλήρωμα του  χρόνου χρειάζονται  «αλλαγές». Οι άνθρωποι των Αμερικανών (φυτευτοί στο θώκο τους, είτε απολύτως ελεγχόμενοι  και τηλεκατευθυνόμενοι) πρέπει να φύγουν ως «κακοί», για να’ ρθουν χειρότεροι, που θα φαντάζουν καλύτεροι. Στο μεταξύ, η «ανωμαλία» θα φέρει τους «καρπούς» της κι ας βρωμάνε πετρέλαιο.

ΔΕΝ είναι… αξιοθαύμαστοι  οι Αμερικανοί μόνο για την έμπνευσή τους να κυβερνούν  τον κόσμο χωρίς(;) να φαίνονται και για τα σχέδια των μυστικών τους υπηρεσιών. Είναι και για το «δούλεμα»! Με τους παραπλανημένους λαούς που θεωρούν «τοπικά» τα αίτια της κακοδαιμονίας τους. Η Λιβύη «καίγεται» και κάποιοι μιλούν για Αμερικανούς που «πιάστηκαν με τις πιτζάμες». Πως δεν είχαν… ιδέα και άρα αθώοι του αίματος. Τέτοια άγνοια και τόση ανισορροπία μόνο σε «ίσιους» εγκεφάλους συναντάς και πάμε παρακάτω.
ΣΤΟΝ (αμερικανοκίνητο) ΟΗΕ που «συσκέπτεται»  όσο στη Λιβύη  πέφτουν κορμιά, αντί να αποστείλει ειρηνευτική (λεγόμενη) δύναμη. Στο ΝΑΤΟ που «επεμβαίνει» όποτε γουστάρει και σε περιοχές που χρειάζονται «διευθέτηση» (με βόμβες).
ΠΟΥ αλλού να πάμε; Στην Ευρώπη, που μόνο το ακριβό πετρέλαιο  είναι ικανή να αγοράζει, σε τιμές  «πολέμου». Στέκεται μακριά σαν παρατηρητής, είτε αλλάζει πλευρό μη χαλάσει το κέφι της. Μια Ε.Ε. που επαληθεύει τον εαυτό της και τον μακρινό δημιουργό της. Για να την κατευθύνουν οι μακρινοί αφέντες και να’ χουν το κεφάλι τους ήσυχο. Μη παρασπονδήσει κι έχουμε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Μη σηκώσουν το κεφάλι τους οι λαοί της απ’ το κυνήγι του χρήματος και χάσουν την «ιδεολογία» τους. Μη γεννηθούν στο μυαλό τους «αμαρτωλές» ιδέες και γίνουν πράξη και πρακτική, μέτωπο και αντιαμερικανισμός.
ΤΟΥΣ  «αρχιτέκτονες» που  δίνουν το φάκελο (με τις εντολές περί του πρακτέου) στους Καντάφηδες δεν τους έχεις πιάσει «με τις πιτζάμες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια