Ο Γιώργος ετοιμάζει συνέντευξη


Την πρώτη συνέντευξή του στα ελληνικά ΜΜΕ, μετά την αποχώρησή του από την πρωθυπουργία αλλά και από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ετοιμάζεται να δώσει σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου.
Ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς έχει δεχθεί σχετικές κρούσεις από εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια, μέχρι στιγμής ωστόσο έχει επιλέξει να μην απαντήσει θετικά, προκειμένου να δώσει στον διάδοχό του χρόνο να «τρέξει» το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές που έρχονται.

Από το περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου διαρρέει η πληροφορία ότι ο γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ προσανατολίζεται στο να παραχωρήσει την πρώτη συνέντευξή του αμέσως μετά τη διεξαγωγή των πρόωρων εκλογών, ώστε να δηλώσει «παρών» στις νέες διεργασίες που θα προκύπτουν, με την καινούρια κυβέρνηση να κάνει τα πρώτα βήματά της, και να καλείται να υλοποιήσει τα μέτρα του Μνημονίου ΙΙ.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είναι εξαιρετικά πιθανό ο Γιώργος Παπανδρέου να μην επιλέξει για εκείνη την πρώτη συνέντευξή του, κάποιο από τα παραδοσιακά ΜΜΕ, αλλά να στραφεί στο διαδίκτυο, και τα social media, στα οποία είχε επενδύσει ο ίδιος προσωπικά, πολλά χρόνια πριν αναλάβει τα ηνία της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια