ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ


Τις Διευθύνσεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, στην Αλεξ/πολη επισκέφθηκε ο Κυριάκος Γεροντόπουλος. Με τους  συγκεκριμένους δημόσιους λειτουργούς έχει καλλιεργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης όλα τα προηγούμενα χρόνια και οι συζητήσεις μαζί τους συνήθως υπερβαίνουν τα υπηρεσιακά θέματα.

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσαν οι εξαγγελίες Σαμαρά για αποκατάσταση των μισθών στα σώματα ασφαλείας, γεγονός που δείχνει τη σημασία που δίνει η ΝΔ στα θέματα εσωτερικής ασφάλειας της χώρας.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας επισκέφθηκε τα χωριά Κυριακή, Σιδηροχώρι και Πετρόλοφο, στα οποία οι κάτοικοι του μετέφεραν την ανακούφιση που προκάλεσε η υπόσχεση του Προέδρου της Ν.Δ. για αποκατάσταση των εξισωτικών αποζημιώσεων των κτηνοτρόφων.
Πολύ θετική εντύπωση προκάλεσε επίσης η υπόσχεση για αύξηση του αφορολόγητου στις 8000 ευρώ το 2013 και στις 10000 ευρώ το 2014.
Οι μελετημένες οικονομικές προτάσεις της Ν.Δ. πραγματικά δίνουν μια αύρα στην κυβερνητική πρόταση της παράταξης και πίστη ότι παραμένει η μόνη σταθερή δύναμη, που δίνει ελπίδα για μόνιμη έξοδο από την κρίση και αποκατάσταση των αδικιών που προκάλεσε το μνημόνιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια