ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΦΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ


Στις Φέρες σήμερα 28-1-2013 και ώρα 10:00 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, διαμαρτυρία των κατοίκων με αίτημα την παραμονή των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ στις Φέρες και την διατήρηση των εφημεριών στα Πολυιατρεία Φερών. Συμμετείχαν: ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκης Ευάγγελος, ο βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Ουζουνίδης Μαρίνος, ο Αντιδήμαρχος Φερών κ. Γκότσης Νικόλαος, ο πρώην Δήμαρχος Φερών κ. Μανούσης Νικόλαος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φερών κ. Πεμούσης Αθανάσιος, ο Αντιπρόεδρος της ΤΗΕΔΑ κ. Δουνάκης Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος των Επαγγελματιών Φερών κ. Διαμαντίδης Ηλίας, τοπικοί Πρόεδροι και σύμβουλοι και εκπρόσωποι όλων των φορέων των Φερών.

Ο Δήμαρχος στην παρέμβασή του μίλησε για περίπου 8.000 εξυπηρετήσεις ανά έτος σε ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΙΚΑ στις Φέρες, οι οποίοι διαφορετικά θα πρέπει να μετακινούνται στην Αλεξανδρούπολη.
Κρατώντας μαύρες σημαίες οι κάτοικοι διατράνωσαν την πρόθεσή τους να αγωνιστούν για να παραμείνουν οι Διοικητικές Υπηρεσίες του ΙΚΑ στις Φέρες και να μην επιτρέψουν να υποβαθμιστούν οι παροχές υγείας στις Φέρες.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια