Eφαρμογή iPhone βρίσκει κατάλληλο μέγεθος προφυλακτικού

Μία νέα εφαρμογή των iPhone της Apple έρχεται για να μετρήσει το... πέος των κατόχων του, σύμφωνα με σχετικό άρθρο του «PcMag». Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι η εφαρμογή - που θα κυκλοφορήσει σε πρώτη φάση στην αγορά των ΗΠΑ - είναι προσανατολισμένη για την διευκόλυνση των χρηστών ως προς την επιλογή προφυλακτικού καθώς θα μετρά τόσο το μήκος όσο και το πάχος του μορίου τους.

Η εφαρμογή που τιτλοφορείται Condom Size (σ.σ: μέγεθος προφυλακτικού) είναι διαθέσιμη προς 1,99 δολάρια για ενήλικες και υποτίθεται ότι θα βοηθά τους χρήστες της να βρίσκουν εύκολα το κατάλληλο μέγεθος προφυλακτικού ακόμη και μεταξύ διαφορετικών εταιρειών.

Να, λοιπόν, μία πραγματικά... interactive εφαρμογή! Οι οδηγίες βρίσκονται στη φωτογραφία που ακολουθεί βήμα προς βήμα. Η κατασκευάστρια εταιρεία VSM Enterprises διαβεβαιώνει το κοινό πως η εφαρμογή έχει μόνο εκπαιδευτικούς και σκοπούς - άντε και μία τζούρα ψυχαγωγίας...



«Η εφαρμογή αυτή εκπαιδεύει τον ανδρικό πληθυσμό τόσο για το κατάλληλο μέγεθος του προφυλακτικού όσο και για την σωστή τοποθέτησή του. H εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης χρήσιμες συμβουλές, αστεία στατιστικά και διάφορες άλλες πληροφορίες», αναφέρεται στο προωθητικό υλικό. «Με αυτή την εφαρμογή μπορεί ο καθένας πολύ εύκολα να διαπιστώσει το μέγεθος του προφυλακτικού που πρέπει να αγοράσει με απλά βήματα και οδηγίες μεταξύ μίας ποικιλίας πάνω από 30 προφυλακτικών», συμπληρώνεται στο Δελτίο Τύπου.
Sigmalive 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια