Κ. Μητσοτάκης: «Δεν μπορεί να τίθεται θέμα συνοχής της Κυβέρνησης λόγω του αντιρατσιστικού – Άλλα είναι τα προβλήματα της κοινωνίας και των πολιτών»

Την άποψη ότι δεν μπορεί και δεν πρέπει να τίθεται θέμα συνοχής της κυβέρνησης για το θέμα του αντιρατσιστικού νόμου, καθώς τα προβλήματα της κοινωνίας και των πολιτών είναι άλλα και πολύ σημαντικότερα, εξέφρασε ο βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας, σήμερα, στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΙ» και στους δημοσιογράφους κ. Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου.
«Δεν μπορεί να τίθεται θέμα συνοχής της κυβέρνησης για ένα θέμα σίγουρα σημαντικό, αλλά όχι το πιο σημαντικό που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα και η κοινωνία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.
Σε ό,τι αφορά την ουσία του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε την άποψή του ότι η Ελλάδα έχει από το 1979 νομικό και θεσμικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση του ρατσισμού, που σίγουρα χρειάζεται κάποιες βελτιώσεις και εναρμόνιση με τις κοινοτικές οδηγίες. Ο κ. Μητσοτάκης, ωστόσο, επισήμανε ότι «θα εγώ θα ψήφιζα ένα βελτιωμένο νομικό πλαίσιο, αλλά όχι το νομοσχέδιο του κ. Ρουπακιώτη».
gkatzios: Και δεν θέλουν να διαταραχθεί η συνοχή της κυβέρνησης, και τον τσαπμουκά τους θέλουν να περνάνε,  έχοντας τους εταίρους τους μαριονέτες!!!
Είναι απίθανοι  εκβιαστές και μάγκες, με τον Βενιζέλο  και τον Κουβέλη εγκλωβισμένους να μην μπορούν να αντιδράσουν κάνουν ότι γουστάρουν.
Και η πορεία της χώρας προς την ακροδεξιά  συνεχίζεται, και ο λαός στον καναπέ,περαστικά μας 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια