Οι τελευταίοι να κλείσουν την πόρτα…

Οι εποχές αλλάζουν… Ακόμα και αν κάποιοι ελπίζουν και ματαιοπονούν η πορεία της εξέλιξης θα τους παρασύρει και αυτούς…
Η κατάσταση που επικρατεί σήμερα για την νεολαία της χώρας μας ειναι τρομερά δύσκολη!
Η ανεργία στους νέους εχει εκτιναχθεί στο 60 – 70%.
Ο μισθός τους δεν ξεπερνάει σε καμμια περίπτωση τα 800 ευρω. Ή μάλλον όσοι περνούν 800 ευρω ειναι ευκαταστατοι.
Το μέλλον ειναι δυσοίωνο και φως δεν υπάρχει…
Η κατάσταση αυτή τους εχει εγκλωβίσει στο σπιτι με τους γονείς τους, μιας και η απαγκιστρωση απο εκείνους ειναι ακατόρθωτη με το εισόδημα που έχουν…
Η απογοήτευση για την πιο μορφωμενη γενιά της σύγχρονης Ελλάδας ειναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων εκείνων που ζουν στην χώρα αλλα και στα πρόσωπα εκείνων που άφησαν την πατρίδα και τους φίλους τους για να βρουν δουλειά στο εξωτερικό!!
Μέσα λοιπόν σε αυτο το πλαίσιο θα έπρεπε κανονικά φορείς που εκπροσωπούν την νεολαία να έχουν ενδυναμωθει… Η φωνη τους να ειναι ισχυρή… Ο κόσμος συσπειρωμένος γύρω τους…
Αν όχι… Γιατι;; Τι να σημαίνει αυτο άραγε;;
Ενα παράδειγμα…
Η ΟΝΝΕΔ. Η νεολαία της Μυκόνου… Συγνώμη, της Ν.Δ…
Είχαν εκλογές και κατάφεραν να μαζέψουν περίπου 30,000 κόσμου.
Σε σύγκριση με την προηγούμενη φορά η συμμετοχή παρά την κατάσταση που παρουσιάσαμε πιο πάνω ειναι μειωμένη κατα 30 %
Επίσης σε μια περίοδο που η κατάσταση ειναι εκρυθμη οι νεολαίοι της ΝΔ κατέβασαν έναν μοναδικό υποψήφιο. Στην διαδρομή οι υπόλοιποι υποψήφιοι παραιτούνταν, λες και ειναι σημαντικοτερο να τρέχει κάποιος μόνος του απτό να εχει ανταγωνισμό και να κερδίσει με κόπο την μάχη!
Δεν έχουν καταλάβει οι κομματικές νεολαίες οτι ο κόσμος δεν τους θέλει πια! Δεν υπάρχει πλέον και αυτο το κομματικό κράτος, η χαβούζα, που έδινε παχυλό μισθό σε κάθε τυχαίο νεολαιο! Δυστυχώς για αυτούς θα πρεπει να δουλέψουν για να κερδίσουν τα προς το ζειν! Τα χιλιαρικα του κόμματος τελείωσαν και μαζί τελείωσε το πλιατσικο και η αρπαγή του δημοσιου πλούτου απο τους κηφήνες των κομμάτων!
Ας μείνουν λοιπόν περιχαρεις που κατάφεραν να μαζέψουν τις παρέες τους και να πανε να ψηφίσουν… Απλά να θυμηθούν φεύγοντας να κλείσουν την πόρτα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια