Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ για τα θέματα του Δήμου Αρριανών- Ροδόπης

Συνάντηση εργασίας είχε ο  Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, κ. Γιώργος Παυλίδης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, κ.Χρήστο Μέτιο και Περιφερειακούς του Συμβούλους στη Φιλύρα με το δήμαρχο Αρριανών και υπηρεσιακούς παράγοντες τόσο της Περιφέρειας, όσο και του Δήμου Αρριανών.
Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τέθηκαν όλα τα θέματα ανάπτυξης τόσο της πεδινής, όσο και της ορεινής περιοχής του Δήμου, θέματα ποιότητας ζωής και εξετάστηκαν οι νέες προοπτικές και δυνατότητες. Συζητήθηκαν οι υποδομές στον αγροτικό τομέα αλλά και στους τομείς της ύδρευσης, της αποχέτευσης και της οδοποιίας. Επιπλέον, έγινε συζήτηση επί των προγραμμάτων της νέα προγραμματικής περιόδου 2014-2020, του ΠΕΠ ΑΜ-Θ, των Τομεακών Προγραμμάτων, του Προγράμματος ‘’Ελλάδα – Βουλγαρία’’, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και υπήρξε μια πρώτη ενημέρωση σχετικά.

Σχετικά ο Περιφερειάρχης δήλωσε: «Στα πλαίσια της μέγιστης δυνατής ενεργοποίησης της κοινωνίας μας, των θεσμών και των πολιτών, ώστε να πετύχουμε ισχυρή ανάπτυξη, δρομολογήσαμε πέρα των άλλων και τις κατά τόπους επαφές με τους θεσμικούς φορείς. Σήμερα βρεθήκαμε στο Δήμο Αρριανών και είχαμε μια ευρεία ενημερωτική και εκατέρωθεν εποικοδομητική συζήτηση, σημείο-σημείο  προς τις παραπάνω κατευθύνσεις με το Δήμαρχο και στελέχη του Δήμου Αρριανών, προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των χρηματοδοτικών πόρων από κάθε κατεύθυνση, προς όφελος των συμπολιτών μας».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια