ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΥΣ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η Μέρκελ αποκαλεί την κυβέρνηση Σαμαρά "κινέζικη"!!!

Αποκάλυψη σοκ: Σύμφωνα με πληροφορίες Γερμανών δημοσιογράφων, η Μέρκελ έχει τουλάχιστο 1 μήνα να επικοινωνήσει με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Οι γραμμές τους κόπηκαν αμέσως μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και τον ανασχηματισμό σε συνδυασμό με την αποπομπή του Χάρη Θεοχάρη.
Η παγωμάρα του Σόιμπλε απέναντι στον Ελληνα πρωθυπουργό στην διάρκεια του γεύματος στην Πορτογαλία, αντανακλούσε και τις διαθέσεις της Γερμανίδας απέναντι στον άλλοτε αγαπημένο της Έλληνα πρωθυπουργό.
Μάλιστα η Γερμανίδα αποκαλεί την κυβέρνηση Σαμαρά- που προέκυψε μετά τον ανασχηματισμό -"κινέζικη", αφήνοντας σαφείς αιχμές τόσο για το κόλλημα του Έλληνα πρωθυπουργού με τους Κινέζους, όσο και στα μαιμού προιόντα που σε όλο τον κόσμο έχουν ταυτισθεί με τα κινέζικα.
Με απλά λόγια η Μέρκελ θεωρεί την κυβέρνηση Σαμαρά μαιμού-"κινέζικη".
Την ίδια στιγμή εντός της χώρας 4-5 νταβατζήδες έχουν αναλάβει, για λογαριασμό του Μαξίμου, να εξασφαλίσουν την πλειοψηφία των 180 βουλευτών που θα εκλέξουν Πρόεδρο της "Κινέζικης" Δημοκρατίας μας από την παρούσα βουλή.
Για κακή τους τύχη όμως τα επιχειρηματικά συμφέροντα που στηρίζουν τον Τσίπρα παρακολουθούν με τα περίφημα βαλιτσάκια τις συνομιλίες των ύποπτων βουλευτών με τους ανθρώπους των νταβατζήδων αλλά και εκείνων που διαθέτουν την δύναμη του εκμαυλισμού.
Οι συνομιλίες που έχουν καταγραφεί ως τώρα είναι σύμφωνα με πληροφορίες αποκαλυπτικές και ο πάταγος που θα προκληθεί ξεπερνάει κατά πολύ τα VIDEO του Κασιδιάρη με τον υπουργό και τα στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου!..
Το καλοκαίρι του 2014 θα είναι πιο καυτό από ποτέ...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια