Με «Κάρα» στο κέντρο...

Η προπόνηση της Εθνικής μας την Παρασκευή, ενόψει του ματς με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα ολοκληρώθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ο Σάντος είδε...
όλους τους διαθέσιμους παίκτες του να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Αρακαζού.
Ο Κονέ, ο οποίος υπέστη θλάση στο ματς με αντίπαλο την Ακτή Ελεφαντοστού, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Καρνέζης φαίνεται να ξεπερνά το πρόβλημα του τραυματισμού του.
Η σημερινή προπόνηση διεξήχθη σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός έριξε ιδιαίτερο βάρος στην επιθετική λειτουργία.
Όσο για την 11άδα, ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα, χωρίς αλλαγές σε σχέση με το ματς με τους Ιβοριανούς.
Ο Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ από την τελευταία προπόνηση φάνηκε πως οι Καραγκούνης, Σάμαρης και Μανιάτης θα είναι στο κέντρο.
Οι τρεις παίκτες της επίθεσης θα είναι αυτοί που έπαιξαν κόντρα στους Ιβοριανούς. Ο Σαμαράς θα βρίσκεται στην κορυφή, ο Χριστοδουλόπουλος αριστερά και ο Σαλπιγγίδης δεξιά.
Όσο για την άμυνα; Αυτή θα αποτελείται από τους Χολέβα και Τοροσίδη στα άκρα, ενώ το δίδυμο στα στόπερ θα είναι οι Παπασταθόπουλος και Μανωλάς.

woop.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια