Μανώλη Κεφαλογιάννη κομμένη η πλάκα...... Δεν ήταν ο αντιστασιακός Κεφαλογιάννης πατέρας του !!!!!

Του Σπύρου Μαγκουφάκη 
Στην πρωινή εκπομπή του ΜΕΓΚΑ χθες, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης επιτέθηκε με χυδαιότητα και ψεύδη προς το ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Κατρούγκαλο, όταν ο τελευταίος είπε, ότι είναι διαπλεκόμενη η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και η οικογένεια του....
Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης για να υπερασπιστεί την οικογένειά του είπε ότι, ο πατέρας του ήταν αντιστασιακός και συμμετείχε μαζί με τους συμμάχους στην κατοχή, στην απαγωγή του Γερμανού στρατηγού Κράιπε. Επαναλάμβανε συνεχώς την αντιστασιακή δράση του πατέρα του.
Να θυμίσω στο Μανώλη Κεφαλογιάννη ότι μέλη της οικογένειας του είναι στη λίστα Λαγκάρντ και ακόμα σήμερα δεν έχουν δοθεί πειστικές απαντήσεις στην κοινή γνώμη. Επίσης να θυμίσω ότι στο γραφείο του Μανώλη Κεφαλογιάννη, υπηρετεί τώρα και χρόνια ως συνεργάτης του, ένας από τους πιο γνωστούς χουντικούς καθηγητές, ο Ηλίας Φιλιππακόπουλος που ποτέ δεν δόθηκε εξήγηση γι' αυτή τη συνεργασία..
Για την αντιστασιακή δράση του πατρός Κεφαλογιάννη Μανώλη να σας εξιστορήσω τα εξής πραγματικά γεγονότα..
Στις δημοτικές εκλογές του 1998, ο Βουλευτής τότε Μανώλης Κεφαλογιάννης με τη ΝΔ, στήριξε στο δήμο Γαζίου τον υποψήφιο δήμαρχο με χρίσμα ΠΑΣΟΚ. Εκλέχτηκε δήμαρχος ο υποψήφιος που στήριξε και για να ανταποδώσει πιθανόν ο δήμαρχος την προεκλογική στήριξη Κεφαλογιάννη, πήρε απόφαση το δημοτικό συμβούλιο Γαζίου να αναγνωρίσει ως αντιστασιακό τον πατέρα του βουλευτή, Κώστα Κεφαλογιάννη ή Κουντόκωστα. Εντύπωση προκαλεί που μετά από δυο χρόνια από τις δημοτικές εκλογές, πάρθηκε μια τέτοια απόφαση, αφού ο δήμος δεν έχει από το νόμο αρμοδιότητα να αναγνωρίζει αντιστασιακούς.
Μετά από αυτήν την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Γαζίου, ένας συγγενής του Μανώλη Κεφαλογιάννη προσέβαλε αυτήν την απόφαση ως απαράδεκτη, ανιστόρητη, παράτυπη και ψευδέστατη, γιατί όπως ισχυρίζεται στην επιστολή ο συγγενής του Μανώλη, ποτέ δεν είχε τέτοια αντιστασιακή δράση ο πατέρας του Μανώλη Κεφαλογιάννη, Κώστας Κεφαλογιάννης ή Κουντόκωστας.. Αυτός που προσέβαλε την απόφαση τού δήμου είναι ο δικηγόρος Νίκος Κεφαλογιάννης αδερφός του τέως υπουργού Γιάννη Κεφαλογιάννη και πρωτοθείος της υπουργού Όλγας Κεφαλογιάννη...
Παραθέτω σε φωτό αυτούσιο το κείμενο της ένστασης του δικηγόρου Νίκου Κεφαλογιάννη για τα δικά σας συμπεράσματα. Δεν τα λέμε εμείς αλλά ένας στενός συγγενής του Μανώλη..
Θα έχουμε και συνέχεια με άλλες επιστολές αύριο πάλι...
Από τη σελίδα του Σπύρου Μαγκουφάκη στο facebook 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια