Στο 0-0 με τη Σταντάρ στο Βέλγιο.... Ισοπαλία πρόκρισης ο Παναθηναϊκός (Video)

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τη Σταντάρ στη Λιέγη την Τετάρτη αλλά έμεινε στο 0-0 στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πράσινοι είχαν και δοκάρι με τον Σίλντενφελντ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Κυπελλούχοι δεν πατούσαν καλά στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλό τους να πιέσει. Ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό, η πίεση της Σταντάρ δεν απέφερε ευκαιρίες παρά μόνο ένα επικίνδυνο σουτ του Ντε Καμάργκο στο 38'.

Στην επανάληψη οι «πράσινοι» έπαιξαν πολύ καλύτερα και έφεραν την Σταντάρ σε δύσκολη θέση. Ο Σίλντενφελντ είχε δοκάρι στο 64', ο Ατζαγκούν σημάδεψε άστοχα στο 65', το γκολ όμως δεν ήρθε και μοιραία το παιχνίδι δεν ξέφυγε από το 0-0.

Η ρεβάνς διεξάγεται στο «Απόστολος Νικολαϊδης» την Τρίτη 5 Αυγούστου.

Σταντάρ Λιέγης: Καβασίμα, Τεσέιρα, Σιμάν (61' Μποκού), Σταμ (87' Μίλετς), Ντε Καμάργκο, Καρσελά, Αρσλανάγκιτς, Βαν Νταμ, Εζεκιέλ, Μαρκέ, Μπιά (82' Εμπομπό).

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες (70' Καρέλης), Ζέκα, Λαγός, Ατζαγκούν (85' Κλωναρίδης), Πέτριτς (64' Πράνιτς), Μπεργκ.

Δείτε το βίντεο της αναμέτρησης:
matrix24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια