Ναταλία Λιονάκη: Η πανέμορφη ηθοποιός που έγινε καλόγρια και τώρα πουλά κεντήματα για να ζήσει

Τον Σεπτέμβριο του 2009 η είδηση ότι η ανερχόμενη και πανέμορφη ηθοποιός Ναταλία Λιονάκηεγκατέλειψε τα εγκόσμια για να κλειστεί σε μοναστήρι, συγκλόνισε τότε την κοινή γνώμη.
Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso του Σαββάτου, που υπογράφει ο Αλκίνοος Μπουνιάς, με τίτλο «Η μοναχική ζωή της Ναταλίας Λιονάκη», διαβάζουμε ότι η Ναταλία Λιονάκη είναι πλέον μια «μοναχή της πόλης», η οποία αν και ζει στην Αθήνα, κυκλοφορεί ντυμένη στα μαύρα και πουλάει κεντήματα για να ζήσει.
Η εφημερίδα γράφει ότι η Ναταλία Λιονάκη έφυγε από το μοναστήρι στις Μοίρες του Ηρακλείου Κρήτης, όπου είχε κλειστεί, το 2010 μετά από παραινέσεις της μητέρας της. Επέστρεψε στο πατρικό της στο Παγκράτι αλλά περνάει και χρόνο στο Αλεποχώρι που είναι το οικογενειακό εξοχικό. Συνεχίζει να επισκέπτεται μοναστήρια και να ακολουθεί βίο «κοσμοκαλόγριας».
Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Αλκίνοος Μπουνιάς, «η Ναταλία τον τελευταίο καιρό ασχολείται με τα κεντήματα προκειμένου να βγάζει τα προς το ζην» και μάλιστα έχει θεαθεί πολλές φορές στην Αγία Παρασκευή, όπου βρίσκεται ένα κατάστημα στο οποίο πηγαίνει για να τυπώνει σε υφάσματα (καμβάδες) σχέδια κεντημάτων.
Διαβάστε όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Espresso που κυκλοφορεί.
.tribune.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια