Παρουσία Κυριάκου Γεροντόπουλου σε εκδηλώσεις του Νομού Έβρου



Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος συμμετείχε στην εκδήλωση των εγκαινίων του ανακαινισμένου Νομαρχείου της Αλεξ/πολης, σε μια λαμπρή τελετή, αντάξια του σημαντικού γεγονότος. Με 110 χρόνια ζωής το πανέμορφο αυτό κτίριο, ταυτίζεται ουσιαστικά με την ιστορία της πόλης και συμβολίζει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Αλεξ/πολης.
Ο κ.Γεροντόπουλος έκανε τα αποκαλυπτήρια της αίθουσας ΑΡΜΟΝΙΑ, μια από τις πανέμορφες αίθουσες του Νομαρχείου, το οποίο θα αποτελέσει χώρο δράσεων υψηλού επιπέδου και συμβολισμού.
Ο Υφυπουργός στην ομιλία του τόνισε την μεγάλη σημασία του έργου, το οποίο ανεβάζει το κύρος των περιφερειακών διοικήσεων και της ίδιας της πόλης, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στις μέχρι τώρα διοικήσεις που στόχευσαν στο έργο και το πραγματοποίησαν, ενώ ευχήθηκε στη νέα διοίκηση να το αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Ο κ.Γεροντόπουλος συμμετείχε επίσης σε μια από τις κορυφαίες αθλητικά διοργανώσεις της πόλης μας, την 6η Διεθνή Ιστιοπλοϊκή Regatta που διοργανώνει ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης , η οποία ενισχύει τον αθλητικό τουρισμό της περιοχής μας.
Το υψηλό ενδιαφέρον σε συνδυασμό με το επίπεδο των αθλητών που συμμετείχαν στην Regatta -πολλοί εκ των οποίων ανήκουν στις αντίστοιχες εθνικές τους ομάδες- καταδεικνύει με τον πλέον αξιόπιστο τρόπο την διεθνή αναγνώριση που έχει επιτύχει η Διεθνής Regatta της Αλεξανδρούπολης και ο διοργανωτής Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης.

Τέλος ο Υφυπουργός συμμετείχε επίσης το Σαββατοκύριακο στις εκδηλώσεις των πανηγυριζάντων Ιερών Ναών Αγίου Παντελεήμωνα, του οικισμού της Παλαγίας Αλεξανδρούπολης, των Νέων Ψαθάδων και των Αμπελακίων.



Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Καλά τα εγκαίνια, για την ΕΒΖ κάποιο σχόλιο,γενικότερα για την ανάπτυξη της περιοχής μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν από ένα μήνα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ πήραν πάνω από 40% στον Έβρο , μάλλον όλα πάνε καλά σε αυτόν το Νομό !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου