Η Ορεστιάδα στο πόδι .....τεράστιες οι ευθύνες των υφυπουργών !!

Η Ορεστιάδα ξεσηκώνεται για το κλείσιμο του εργοστασίου της ζάχαρης, που θα επιφέρει τεράστιο οικονομικό κτύπημα στην περιοχή, και σε όλο τον Έβρο .
Αύριο το πρωί ετοιμάζεται το μεγάλο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία της πόλης, και όλοι είναι βέβαιοι για την τεράστια επιτυχία .
Από το περίπτερο που έχει στηθεί στην πλατεία, οι εργαζόμενοι διανέμουν ενημερωτικό υλικό .
Εκείνο που θα πρέπει να προσέξουν οι εκπρόσωποι των φορέων που κάνουν τις επαφές με την κυβέρνηση, είναι η λειτουργία μόνο για φέτος του εργοστασίου
Θα πρέπει να δεσμευτεί η κυβέρνηση για την εξυγίανση του και την συνέχιση της λειτουργίας του
Οι τρεις υφυπουργοί που εκλέγονται στον Έβρο δεν είναι τουρίστες, είναι μέλη μια κυβέρνησης της οποίας η πολιτική έφερε αυτά τα αποτελέσματα . Θα πρέπει κάποια στιγμή να αποδίδουμε τις ευθύνες σε αυτούς που τις έχουν . Φυσικά και οι αυτοδιοικητικοί όπως και οι άλλοι εκπρόσωποι φορέων θα πρέπει να ξεχνούν την κομματική τους καταγωγή, όταν πρόκειται για μεγάλα ζητήματα , και να μην επηρεάζονται απ'αυτήν . Βεβαίως και οι πολίτες θα πρέπει να καταλάβουν ότι με την δική τους δύναμη εφαρμόζουν αυτές τις πολιτικές , δεν μπορείς να επιβραβεύεις μια καταστροφική κυβέρνηση με ενα ποσοστό στον Έβρο από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα.
Ο Έβρος διαλύεται όπως κι όλη η χώρα βέβαια, ο κ. Ντόλιος ομολογεί ότι ο νομός μας έχει αδικηθεί από την συγκυβέρνηση , γίνεται υφυπουργός και το ξεχνάει.
Τι έχουν κάνει για την υποβάθμιση του νοσοκομείου Διδυμοτείχου; μια χαρά το αποδέχθηκαν παρά τις αντιδράσεις και τις χιλιάδες των υπογραφών .
Έχουν ευθύνες και αυτό  δεν πρέπει να το ξεχνάμε , αυτή η κοινοβουλευτική θητεία τους πρέπει να είναι η τελευταία .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια