Πρωταθλητές Ελλάδος οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης στο Beach Handball

Ολοκληρώθηκε με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία το Final 4 του 15ου Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Beach Handball στο ξενοδοχείο Orfeas Blue Resort στον Κορινό Πιερίας.

Η ομάδα ανδρών των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου το πρωτάθλημα και το χρυσό μετάλλιο στους άνδρες, κερδίζοντας στον τελικό την Γ.Σ. Δράμα 86/Summer με 2-1 σετ (18-14, 11-19, 7-4). Στον μικρό τελικό ο ΓΑΣ Κιλκίς επικράτησε 2-1 του Α.Ο. Πολιτείας.

Η ομάδα των Κυκλώπων αποτελείται από τους αθλητές: Κοτζαμαρίκογλου, Ρήγα, Χαραλαμπίδη, Θεοδώρου, Ταρέ, Ξανθόπουλο, Ανδρεάδη, Αραμπατζή, Κωστόπουλο, Ξενοπανάγο.

Ασημένια τα κορίτσια των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης!

Πολύ μεγάλη επιτυχία είναι και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης από τα κορίτσια των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης στο Final 4 του Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Beach Handball. Στον τελικό η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ηττήθηκε από τον ΑΟΑ Καστοριάς με 2-1 σετ (13-6, 4-9, 4-2). Στον μικρό τελικό ο Ορφέας Κατερίνης πήρε το χάλκινο μετάλλιο επικρατώντας του ΓΑΣ Κιλκίς με 2-0.



Η ομάδα των κοριτσιών των Κυκλώπων αποτελείται από τις αθλήτριες: Ε. Παρασχάκη, Μ. Βαρσαμή, Σ. Ξανθοπούλου, Θ. Δημακέα, Μ. Σμαρλαμάκη, Γ. Μαντζαρίδου, Ν. Κόττα, Α. Σμαρλαμάκη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια