Συγχαρητήριο μήνυμα του Περιφερειακού Δ/ντή Εκπ/σης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Σάββα Μελισσόπουλου

Αγαπητοί μαθητές,
Αγαπητές μαθήτριες,
Σας συγχαίρω θερμά για την επιτυχία και την εισαγωγή σας στις σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μετά από μια μεγάλη και επίπονη προσπάθεια. Η επιτυχία αυτή είναι το επιστέγασμα της συστηματικής προσπάθειας που επί μακρόν καταβάλατε και έρχεται να δικαιώσει τους κόπους και τις θυσίες στις οποίες υποβληθήκατε τόσο εσείς προσωπικά όσο και οι οικογένειές σας, που έδωσαν το δικό τους δύσκολο αγώνα, στηρίζοντας σας στη διάρκεια της προετοιμασίας σας για την επίτευξη των στόχων σας. Μια νέα περίοδος ανώτατης εκπαίδευσης και στόχων ξεκινά για σας και εύχομαι να αποκομίσετε  όλα τα απαραίτητα εφόδια για μία επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και κοινωνική καταξίωση. Εύχομαι η επιτυχία σας αυτή να αποτελέσει αφετηρία ενός λαμπρού μέλλοντος για την προσωπική σας ευτυχία καθώς και για τη συνεχή βελτίωση της χώρας μας σε όλους τους τομείς.
Φυσικά, δεν ξεχνάμε τους μαθητές που δεν κατάφεραν φέτος να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι ευκαιρίες της ζωής δεν εξαντλούνται στις Πανελλήνιες, αντίθετα ο αγώνας και η προσπάθεια για μάθηση είναι καθημερινός. Στο μέλλον θα τους δοθούν κι άλλες ευκαιρίες, που θα μπορέσουν να αξιοποιήσουν με υπομονή και επιμονή.
                                                                                                                 Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

                             ΣΑΒΒΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια