ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ "Εμείς Θέλαμε να κάνουμε κάτι-Δεν θέλαμε να γίνουμε κάτι"

Με αφορμή το από 20-8 άρθρο του διευθυντή της Αυγής Ν.Φίλη  "Παλαιοκομματισμός και Γενοκτονία" και τα όσα ανιστόρητα και χυδαία αναφέρει, ζητήσαμε από τη Ν.Ε Εβρου του ΣΥΡΙΖΑ να πάρει απόφαση πολιτικής καταδίκης του ψεύδους.
Δεν τιμά την πλειοψηφία των μελών της Ν.Ε η ταύτιση της με τον κ.Φίλη. Εμείς θέλαμε να κάνουμε κάτι για τη Θράκη και τη χώρα, δεν θέλαμε να γίνουμε κάτι. Αυτό το κάτι θα συνεχίσουμε να το ψάχνουμε εντός της Δημοκρατίας και της ιστορικής αλήθειας.Επόμενα έξω από τις συγκυβερνώσες κομματικές κάστες.


Γιώργος Γκίκας μέλος Ο.Μ Διδυμοτείχου
Γιώργος Κήπουρός μέλος Ο.Μ Διδυμοτείχου
Απόστολος Ροκίδης μέλος Ο.Μ Διδυμοτείχου και υπ.Περιφερειακός Συμβουλος ΡΙΖΑ-ΑΜΘ
Σαράντης Τασιούδης μέλος Ο.Μ Διδυμοτείχου και υπ.Περιφερειακός Συμβουλος ΡΙΖΑ-ΑΜΘ

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Ο τίτλος είναι χλωμός.... ,όσο για την απόφαση τους σεβαστή ,αλλά όχι σε περιόδους εθνικής προδοσίας από το δοσίλογο καθεστώς εντός και εκτός Ελλάδας και ειδικά με αυξημένο τον κίνδυνο εξ ανατολών με τις όποιες συνέπειες σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσουτσεκια του τοκαμανη αποκτησατε λογο κ σεις... Και καλα εχετε αποψη και νοιαζεστε για τον τοπο σας. Μονο η τσεπουλα σας σας νοιαζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Εμείς Θέλαμε να κάνουμε κάτι-Δεν θέλαμε να γίνουμε κάτι" Δηλαδη τι θελατε να κανετε? Η αν γινατε κατι τι ειναι αυτο? Τι διαφορετικο θα κανατε περα απο αυτα που δεν εκαναν αυτοι πριν απο σας? Για να παει μπροστα αυτη η πολη και εννοειται αυτη η χωρα χρειαζονται ατομα που ιδρωσαν για να πετυχουν κατι στη ζωη τους ατομα που δεν κοιτανε μονο την τσεπη τους. Τοσα χρονια μονο γλειωδες τυπους βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Osoi k na fygoun den ka8arizei o topos.. Alla kati einai k auto...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου