Επήλθε συμφωνία ανάμεσα σε Ελλάδα και εταίρους...

pitsirikos.net
Σε συμφωνία κατέληξαν οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με το Brussels Group αλλά αυτό δεν ανακοινώνεται ακόμα επίσημα, για να...
μην υπερθερμανθεί από τον ενθουσιασμό της η παγκόσμια οικονομία.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Άνγκελα Μέρκελ συμφώνησαν σε όλα, και δήλωσαν πως είναι κρίμα που είναι παντρεμένοι και δεν είναι πιο κοντά στην ηλικία, αφού διαπίστωσαν πως είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

Ενδεικτικό της καλής σχέσης της Άνγκελα Μέρκελ με τον Αλέξη Τσίπρα είναι ότι παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, και, όταν ο Γιώργος Πρίντεζης έβαλε το νικητήριο τρίποντο, η Άνγκελα Μέρκελ πετάχτηκε από τον καναπέ και φώναξε «Έτσι γ@μ@ει ο Πειραιάς!».

Η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε πως ο Βόλφγκανκ Σόιμπλε ζηλεύει τη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα, και θέλει να μπει ανάμεσά τους γιατί είναι γεροξεκούτης και στριμμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, ο Αλέξης Τσίπρας και η Άνγκελα Μέρκελ δεν θέλουν να ανακοινώσουν την επίτευξη της συμφωνίας γιατί θα τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις και δεν θα έχουν την ευκαιρία να βλέπονται συχνά.


Απαντώντας σε Γερμανό δημοσιογράφο που ζητούσε την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, η Άνγκελα Μέρκελ είπε πως, αν η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη, θα βγει και η Γερμανία, γιατί Ευρωζώνη χωρίς Ελλάδα είναι σουβλάκι χωρίς τζατζίκι.

Φυσικά, δεν έχει γίνει ακόμα καμία συμφωνία αλλά αφενός μου φάνηκε πιασιάρικος ο τίλος, και αφετέρου μας τα έχουν κάνει μπαλόνια με τις διαπραγματεύσεις...
pitsirikos.net

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια