Παπανδρέου προς ΝΔ: «Ταυτίζεστε με τους κερδοσκόπους»

Δεν ζητώ να ακούσετε τις έξωθεν πιέσεις, αλλά την πατριωτική σας συνείδηση, είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας για το Μεσοπρόθεσμο

Επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, τονίζοντας ότι οι Έλληνες πληρώνουν τη διακυβέρνηση του τόπου από τη ΝΔ και κατηγορώντας την πως φυγομάχησε.
«Η ΝΔ ταυτίζεται με όσους κάνουν προπαγάνδα και κερδοσκοπούν σε βάρος της Ελλάδας», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Όπως τόνισε, η ψήφος στο Μεσοπρόθεσμο αποτελεί μονόδρομο για την Ελλάδα ώστε να ορθοποδήσει και πρόσθεσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση προτείνει ανέξοδες πολιτικές.
««Δεν ζητώ να ακούσετε τις έξωθεν πιέσεις, αλλά την πατριωτική σας συνείδηση. Πατριωτική στάση είναι να μην το βάζεις στα πόδια. Εξασφαλίζουμε μεγάλη περίοδο σταθερότητας για τη χώρα μας, προκειμένου να κάνουμε την επανάσταση του αυτονόητου, με την ψήφο στο Μεσοπρόθεσμο κλείνει το κεφάλαιο της αβεβαιότητας», επισήμανε ο κ. Παπανδρέου.
Απευθυνόμενος στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε βέβαιος για στάση της: «Ξέρω ότι η κοινοβουλυετική ομάδα θα κάνει το καθήκον της απέναντι στα παιδιά μας».
voria.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια