Οι ώρες που βιώνουμε είναι ιστορικά κρίσιμες. Ώρες ευθύνης για όλους μας.

Ανακοίνωση  του Λευτέρη Αυγενάκη Βουλευτή  της Δημοκρατικής Συμμαχίας του  νομού Ηρακλείου 

Οι ώρες που βιώνουμε είναι ιστορικά κρίσιμες. Ώρες ευθύνης για όλους μας.
Ως Δημοκρατική  Συμμαχία υπογραμμίζουμε για ακόμα  μια φορά την επείγουσα ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης, ζητώντας έστω και την ύστατη ώρα τη σύσταση Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας. 


Το  Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που μας καλεί η κυβέρνηση να στηρίξουμε καταδεικνύει την εντελώς λανθασμένη φοροεισπρακτική της εμμονή και την αδυναμία της να συγκρουστεί, αλλά και να κυβερνήσει. Μια κυβέρνηση, που δεν έχει το θάρρος να εφαρμόσει πολιτική περιορισμού του κράτους και ικανότητα πολιτικής διάσωσης της οικονομίας της χώρας με συγκροτημένη δημοσιονομική προσαρμογή. 
Αναγνωρίζοντας  και αναλαμβάνοντας στο ακέραιο  το μερίδιο της ιστορικής μου  ευθύνης απέναντι στην Ελλάδα και  τους πολίτες, καταψηφίζω τα σκληρά φορολογικά μέτρα, που εμπεριέχονται στο Μεσοπρόθεσμο και εξουθενώνουν μισθωτούς, επαγγελματίες και συνταξιούχους.  
Δεν μπορώ  και δεν πρέπει να ακολουθήσω τη λαϊκίστικη τακτική του «κλείνω  τα μάτια στην πραγματικότητα», «προτάσσω  το κομματικό συμφέρον αγνοώντας  τις ολέθριες συνέπειες για την Ελλάδα», που ακολουθεί η Αξιωματική αντιπολίτευση.  
Ψηφίζοντας  κατά συνείδηση, δηλώνω ξεκάθαρα ότι  στέκομαι παρών στην Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, παρών για την αλήθεια που πρέπει επιτέλους να ακούσουν οι πολίτες, παρών για τη δημιουργία συνθηκών Εθνικής Συνεννόησης, παρών με υπευθυνότητα για την Ελλάδα και τους Έλληνες που απαιτούν από τους πολιτικούς να βρεθούν στο ύψους των περιστάσεων.  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια