Εγκαινιάστηκε το κοινωνικό παντοπωλείο του ΚΕΠΑΚΥ


Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 11:00 τα εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο χώρο του Πολυδύναμου –Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, παρουσία του Δημάρχου, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη, του Προέδρου του ΚΕΠΑΚΥ, κ. Χρήστου Κατσαντούρα, του Αντιπροέδρου, κ. Νικόλαου
Κοζάρη, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, Αρχών, εργαζομένων στο ΚΕΠΑΚΥ και πλήθους πολιτών. 
      «Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στέκεται δίπλα στους φτωχούς και άπορους του Δήμου Αλεξανδρούπολης, λειτουργώντας σύμφωνα με τις αρχές του ανθρωπισμού και του εθελοντισμού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος. Ο κ. Λαμπάκης εκτίμησε, μάλιστα, ότι το κοινωνικό παντοπωλείο θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις όποιες ανάγκες θα προκύψουν στο μέλλον και απηύθυνε μήνυμα προς τους δημότες να συνδράμουν ενεργά στην διανομή των αγαθών και στην εύρυθμη λειτουργία του παντοπωλείου.  
      Από πλευράς του ο Πρόεδρος του  ΚΕΠΑΚΥ αναφέρθηκε στα στοιχεία λειτουργίας  του κοινωνικού παντοπωλείου σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι στο χώρο του λειτουργούν τμήματα αναλώσιμων, ενδυμάτων και υποδημάτων και πως έχει ήδη δοθεί «κάρτα δικαιούχου» στους πρώτους 70 δικαιούχους, η οποία θα ισχύσει αρχικά για 6 μήνες. Τέλος, ο κ. Κατσαντούρας, ευχαρίστησε του χορηγούς του ΚΕΠΑΚΥ και του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τους προέτρεψε για εντονότερη αρωγή και συμμετοχή.   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια