Ο Αλέκος πρόεδρος του Ταμείου ιδιωτικοποιήσεων


Ένα ιδιότυπο πολιτικό «πινγκ-πονγκ» έλαβε χώρα στο κλείσιμο της συζήτησης στη Βουλή για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, με πρωταγωνιστές τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κάλεσε και πάλι τα κόμματα της Αντιπολίτευσης να ανταποκριθούν στην πρόσκληση που τους είχε απευθύνει και χθες, και να προτείνουν πρόσωπα κοινής αποδοχής, για τη στελέχωση του διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου, το οποίο θα αναλάβει τις ιδιωτικοποιήσεις.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανταποκρίθηκε άμεσα. Και ζητώντας τον λόγο, πρότεινε στον Ευάγγελο Βενιζέλο να επιλεγεί για τη θέση του επικεφαλής του Ταμείου ο Αλέκος Παπαδόπουλος, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που έχει καταφέρει να συγκεντρώνει στο πρόσωπό του ευρύτερη πολιτική αποδοχή.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πήρε με τη σειρά του το λόγο, επεσήμανε στον Γιώργο Καρατζαφέρη ότι «παραβιάζει ανοικτές θύρες», και αποκάλυψε ότι έχει ήδη μιλήσει με τον Αλέκο Παπαδόπουλογια ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Πρόσθεσε μάλιστα ότι εφόσον του ασκηθεί συντονισμένη πίεση και από τα υπόλοιπα κόμματα, είναι εξαιρετικά πιθανό ο Αλέκος Παπαδόπουλος να αποδεχθεί τη θέση που του έχει προταθεί.
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣhttp://www.statesmen.gr/33190/politiki

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια