Αγριο ξύλο στο Μεσολόγγι...(φωτό)

Απογοήτευση το πρωί από την μικρή προσέλευση του κόσμου στην ανοιχτή συνέλευση των εργαζομένων του νοσοκομείου Μεσολογγίου για ενημέρωση της κατάστασης της λειτουργίας του νοσοκομείου. Οσο πέρναγε όμως η ώρα...
στο νοσοκομείο έφτανε κόσμος με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να γεμίσει το προαύλιο του νοσοκομείου. Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξήγησαν πως έχει η κατάσταση όπως και οι γιατροί και τόνισαν ότι μην περιμένετε να κλείσει με λουκέτο το νοσοκομείο. Αρκεί η υποβάθμιση της λειτουργίας του νοσοκομείου ώστε κάποια στιγμή να μην έχει γιατρούς και προσωπικό με αποτέλεσμα να το φτάσουν σε σημείο να γίνει κέντρο υγείας.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το onairnews.gr μέσα στο γραφείο του διοικητή φορείς της πόλης με τον διοικητή συζητούσαν πως μπορεί να βρεθεί λύση στα προβλήματα. Οταν ζήτησε ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου να μπει στο γραφείο ο διοικητής του είπε να βγει έξω.Οταν ανέφερε το περιστατικό στον κόσμο ο κ. Τουμαράς ο κόσμος εξαγριώθηκε και μπήκε στο νοσοκομείο να ζητήσει τον λόγο από τον διοικητή. Χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα μιας και ο διοικητής δεν άνοιγε .

Με την αγανάκτηση στο πρόσωπο οι κάτοικοι ζητούσαν απο τον διοικητή εξηγήσεις γιατί δεν άφησε τον πρόεδρο των εργαζομένων να είναι παρόν στην σύσκεψη και για πιο λόγο σπρώχνουν το νοσοκομείο στο κλείσιμο του.Τελικά με την παρέμβαση και της αστυνομίας που έφτασε στο νοσοκομείο ο διοικητής βγήκε έξω στον κόσμο να τους ενημερώσει για την λειτουργία του νοσοκομείου. Ο διοικητής όπως είπε γίνονται προσπάθειες να λειτουργεί το νοσοκομείο Μεσολογγίου αλλά η κρίση είναι αυτή που δημιουργεί προβλήματα στο σύστημα υγείας σε όλο τον νομό.

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο νέος Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Καραπάνος με δημοτικά στελέχη ο οποίος ανέφερε ότι έχει κάνει ενέργειες και αυτό που έχει καταφέρει είναι να έρθουν 6 γιατροί τον μήνα Αύγουστο. Η απάντηση που πήρε από εκπρόσωπο των εργαζομένων ήταν ότι δεν πανηγυρίζουμε όταν κάνουμε φάσεις αλλά όταν βάζουμε γκολ στο ποδόσφαιρο.Στην συνέχεια μεταφέρθηκαν στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου για να παρθούν αποφάσεις για την συνέχιση του αγώνα όπου αποφασίστηκε να ζητήσουν συνάντηση με τον υπουργό υγείας με χρονικό περιθώριο 7 Αυγούστου. Αν ο υπουργός δεν απαντήσει τότε θα μεταβούν στην Αθήνα με πούλμαν με σκοπό συνάντηση με τον υπουργό.Οπως αναφέρει το onairnews.gr, σχολιάστηκε αρνητικά η απουσία του κ. Κατσούλη και να επισημάνουμε ότι όσο πέρναγε η ώρα στο νοσοκομείο έφτανε κόσμος ο οποίος ήταν έτοιμος να κάνει πορεία διαμαρτυρίας με κατεύθυνση την Εθνική οδό.
http://nonews-news.blogspot.gr/2014/07/blog-post_586.html#more

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια