Στέφανος Μάνος: Στο Παρίσι θα πάνε και… όσοι καθυστερούν τις εκκρεμότητες;

Ο πρώην υπουργός Στέφανος Μάνος “ξαναχτύπησε” μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, αναφερόμενος στις τρέχουσες εξελίξεις.
Ακολουθεί το κείμενο της ανάρτησης του Στέφανου Μάνου στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter:
“Σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχουν περί τα 600 εκκρεμή μνημονιακά προαπαιτούμενα. Δημοσιεύτηκε επίσης ότι η επόμενη διαπραγμάτευση με τη τρόϊκα θα γίνει στο Παρίσι αντί της Αθήνας. Για να …”αποδραματοποιηθεί ο έλεγχος και να διευκολυνθεί η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών χωρίς την πίεση που ασκεί στην κυβέρνηση η εικόνα των τροϊκανών να μπανοβγαίνουν στα υπουργεία”. Στη γαλλική πρωτεύουσα θα μεταβούν οι υπουργοί, Χαρδούβελης, Βρούτσης, Μητσοτάκης, Δένδιας και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Σταύρος Παπασταύρου.
Τα πράγματα δεν φαίνονται σοβαρά! 600 εκκρεμότητες σημαίνει ότι 600 υπεύθυνοι καθυστερούν. Θα πάνε και αυτοί στο Παρίσι; Γνωρίζουν οι υπουργοί (μεταξύ των οποίων και δύο καινούργιοι) όλες τις εκκρεμότητες; Αν τις γνωρίζουν γιατί δεν φρόντισαν να τις τακτοποιήσουν;
Το γύρο του κόσμου έκανε η περιγραφή συζήτησης για τα ελλείμματα μεταξύ της κας Lagarde και του αρμόδιου Έλληνα υπουργού, όπου ο τελευταίος τα εξήγησε όλα σε μια χαρτοπετσέτα. Θα έχουμε επανάληψη με 4 υπουργούς; Η διαφανής προσπάθεια μετατόπισης της συζήτησης από την πραγματικότητα στον εικονικό κόσμο της πολιτικής σκοπιμότητας, όχι μόνο δεν “αποδραματοποιεί” τον έλεγχο αλλά αυξάνει επικίνδυνα την περιρρέουσα αβεβαιότητα”.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια