Προστασία τάζουν, πλειστηριασμούς ετοιμάζουν.

Η. μπαρούφα Της ημέρας - ποιος άλλος? Η. Κύρια Βούλτεψη! ΔΕΝ πιάνεται! αριστεύει! Αυτήν τη φορά κατηγόρησε τον συνήθη ύποπτο για πρόκληση «πολιτικής ανωμαλίας» ( Απαντα Βούλτεψη - Σαμαρά - Μπαλτάκου ) ΣΥΡΙΖΑ για « (!) σύμπραξη ΜΕ ΤΗ Χρυσή Αυγή

ΜΕ στόχο ΤΗΝ Καταστροφή (!) της χώρας ».

ΚΑΤΑ ΤΗΝ Κύρια Βούλτεψη, «ο Τσίπρας δεν διστάζει να συναθροίζει τις ψήφους των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αναζητώντας τες ακόμη και στις φυλακές (!) Κορυδαλλού».

Ετσι εξηγείται ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ Βράδυ Ο κ. Τσίπρας ντύνεται Τζόε Ντάλτον ΚΑΙ πηγαίνει ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ . Διότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ποιος άλλος , κρύβεται πίσω απ 'ΤΑ κρούσματα χολέρας ΠΟΥ επανεμφανίσθηκαν ΣΤΗΝ Κίνα, ο ΣΥΡΙΖΑ φταίει που το 2018 ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ εισαγόμενα (σήμερα κατέχουν το 82% της αγοράς), ο κ. Λαφαζάνης φταίει ΠΟΥ ( εκτός όσων νέων έχουν ήδη μεταναστεύσει ) σκέφτεται να μεταναστεύσει και το 46% όσων νέων φοιτούν τώρα .

Απορώ ΓΙΑΤΙ Η. Κύρια Βούλτεψη ΔΕΝ έχει ήδη ζητήσει ΝΑ τεθεί Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ «ένοπλες συνιστώσες του» εκτός νόμου! Κορόιδα είναι οι δημοκράτες Ουκρανίας (Δεξιός Τομέας, Σβόμποντα και Καλωσυνάτοι Ολιγάρχες) ΠΟΥ διέλυσαν ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ κοινοβουλευτική Κ.Κ. Ουκρανίας και τώρα προσπαθούν να το θέσουν εκτός νόμου?

Ο ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) καταρρέει - η Αριστερά δεν είναι που φταίει? Αυτή δεν «συγκυβερνούσε» με το ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ. τα τελευταία τριάντα χρόνια? Τώρα ,

ύστερα Απ 'όσα έχουν γίνει (δύο μνημόνια και πάμε για τρίτο), Η. κυβέρνηση φταίει ΠΟΥ ξανακόβει συντάξεις ΚΙ επικουρικά σταθεροποιημένης αλόης Η. συνιστώσα Ρόζα ? Για τις 240.000 Μικρές ΚΑΙ μεσαίες επιχειρήσεις βιοτεχνίες ΚΑΙ ΠΟΥ έβαλαν λουκέτο ΤΑ Ταινίες Χρόνια,

βγάζοντας ΣΤΟΝ Δρόμο ΑΠΌ εναν Εως ΠΕΝΤΕ εργαζόμενους Η. ΚΑΘΕ Μιά, ΟΙ Σαμαροβενιζέλοι φταίνε σταθεροποιημένης αλόης ΤΟ προπατορικό αμάρτημα? . Διότι ΚΑΙ ΤΟ προπατορικό αμάρτημα Ο κ Σκουρλέτης ΤΟ έκανε! αυτος μεταμορφώθηκε ΣΕ φίδις ΚΑΙ ΤΗΝ ηπάτησε Εύα .

Ο κ. Σαμαράς φταίει ΠΟΥ έλεγε Ότι «δεν θα πάρει νέα μέτρα» , και παίρνει 50 την ημέρα , με πολυνομοσχέδια, προαπαιτούμενα ΚΑΙ ΚΑΤΑ άλλους συρροήν φόνους?

Παρακαλώ να σοβαρευτούμε . Οπως ο Επικεφαλής κ. Σταύρος Θεοδωράκης , ο οποίος δηλώνει ότι «δεν είναι κεντροαριστερός» . Τι είναι ? θα μας το δηλώσει σε δηλώσεις του προσεχώς. Για την ώρα διαβεβαίωσε τους Κρητίκαρους ότι δεν «πάει για 10% και 15% »στη λεβεντογέννα, αλλά« ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ πάρει Ολόκληρη ». Αν όχι 100%, πάντως 98%! Μη βιάζεστε να γελάσετε, δεν «σφύριξε» ο Σταύρος - προσωπικώς τον πιστεύω. Αλλάζουν οι καιροί, σημεία και τέρατα εμφανίζονται παντού - τυχαία νομίζετε Ότι ΕΙΝΑΙ Η. Παρουσία ΤΟΥ Σήφη ΤΟΥ Κορκόδειλα Στη Μεγαλόνησο?

Οχι , όπως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ τυχαία Η. Παρουσία ΤΟΥ Γίγα Γκίκα Χαρδούβελη Γκέκα Βεληγκέκα ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Οικονομικών. Ο Γίγας μίλησε . Κι έτριξαν τα γιοφύρια της επικράτειας, θόλοι, τρούλοι και φούρνοι. Είπε ο μέγας Γίγας: «ΟΙ τράπεζες πρέπει ΝΑ σκεφθούν Λύσεις (σ.σ.: ΟΙ τράπεζες ΚΙ Όχι ΤΟ κράτος ) ΓΙΑ ΝΑ μπορέσουν ΟΙ δανειολήπτες ΝΑ μένουν (!) ΣΤΟ Σπιτι πολυακουσμένα (!) ΓΙΑ καποιο (!) διάστημα ». Κάποιο , μεγάλε?!

Ο άνθρωπος , δηλαδή ο κ. Σαμαράς , ο κ. Βενιζέλος , Η. Κύρια Μέρκελ , ετοιμάζει Αργό θάνατο ΓΙΑ εκατομμύρια Ελληνες ΚΑΙ ξαφνικό θάνατο ΓΙΑ χιλιάδες άλλους.

ΟΙ Τύποι αυτοί ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ κατεβεί σκαλί ΤΟΥ απατεωνισμού . Προστασία για τα σπίτια έταζαν, πλειστηριασμούς ετοιμάζουν.

Είτε ΜΕ τις επιμηκύνσεις Των δανείων, είτε ΜΕ ΤΗ μετατροπή Των ιδιοκτητών ΣΕ ενοικιαστές , οι τράπεζες, ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ίδια Μας ΤΑ Λεφτά ανακεφαλαιώσαμε , ΠΑΝΕ ΝΑ βουτήξουν εκατοντάδες χιλιάδες Σπίτια, όπως οι επενδυτές, αναλόγου φυράματος, ΠΑΝΕ ΝΑ βουτήξουν ακτές, δάση, ποτάμια και λίμνες.       

! Εντάξει είπαμε, άστεγοι πλέον λόγω τραπεζών , ΝΑ επιστρέψουμε Στη Φύση - ΣΕ ΠΟΙΑ Φύση, αν την πάρουν κι αυτή?

ΔΕΝ ξερω Πόσο ΑΚΟΜΑ ΘΑ αντέξει ΑΥΤΗ Η. κυβέρνηση, αλλά ούτε οι πολίτες (πάνω απ 'το 90%), ούτε η χώρα, ούτε η λογική, ΟΥΤΕ Η. Ηθική ΤΗΝ αντέχουν .

ΥΓ:. Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ συνωμοτεί για να προκαλέσει «πολιτική ανωμαλία» ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Επιτροπή Προϋπολογισμού Της Βουλής , όταν, κατ 'αντίθεσιν προς την κυβέρνηση, διαπιστώνει Ότι ΜΑΛΛΟΝ Πάμε ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ Μνημόνιο?

Αλλά , ξέχασα! Ο κ. Σαμαράς ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ονομάσει ΤΡΙΤΟ Μνημόνιο , ΑΛΛΑ Μεγάλο ΘΕΟ Κόνανο Ξυλοσχισθοπροκρούστη ΚΑΙ Κάργα Επενδυταρά Σωθήκαμε ...
email:  stathis@enikos.gr

enikos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια