Ολοκληρώθηκε η “6th Golden NOA Regatta Alexandroupolis 2014”

Με μια λαμπρή τελετή λήξης και απονομής επάθλων ολοκληρώθηκε την Κυριακή 27/7/2014 η “6th Golden NOA Regatta Alexandroupolis 2014”. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκδήλωση για να τιμήσει τους 175 αθλητές και αθλήτριες από 9 χώρες (Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία, Κύπρο, Κουβέιτ, Ελβετία, Γερμανία και Ελλάδα) που συμμετείχαν φέτος στον αγώνα ξεπερνώντας κάθε άλλη προηγούμενη διοργάνωση.

Στην επετειακή τελετή, λόγω του εορτασμού των 50 χρόνων του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης, παρευρέθησαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών κος Άκης Γεροντόπουλος, ο Υφυπουργός Εσωτερικών κος Γεώργιος Ντόλιος, ο βουλευτής κος Μαρίνος Ουζουνίδης, ο Γραμματέας της Πρεσβείας του Κουβέιτ, ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κος Δημήτρης Πέτροβιτς, καθώς και εκπρόσωποι αρχών και φορέων. Την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία εκπροσώπησε ο Πρόεδρός της κος Αντώνιος Δημητρακόπουλος ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε πως «η Regatta  της Αλεξανδρούπολης εξελίχθηκε μέσα σε λίγα χρόνια από μια περιφερειακή διοργάνωση σε έναν ενδιαφέροντα διεθνή αγώνα με πολλές προοπτικές για το μέλλον.»


Στο αγωνιστικό μέρος της Regatta η συμμετοχή τόσο μεγάλου αριθμού σκαφών στις κατηγορίες Optimist, Laser 4.7, Laser Radial, Laser Standard με αθλητές που συμπεριλαμβάνονται στις αντίστοιχες εθνικές τους ομάδες καταδεικνύει με τον πιο ασφαλή τρόπο το επίπεδο του ανταγωνισμού. Έτσι oι αθλητές του NOA έδειξαν το υψηλό επίπεδό τους καταλαμβάνοντας την 1η θέση στα αγόρια στην κατηγορία Laser 4.7, με τον Βαγγέλη Δολιανίτη, την 2η θέση στην κατηγορία Laser Standard με τον Ηλία Τσιαουσίδη και την 5η θέση στα κορίτσια στην κατηγορία Optimist με την Δήμητρα Παπαχρήστου. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες καθώς και στον προπονητή της ομάδας Βασίλη Ηλιόπουλο για το ήθος, την μαχητικότητα και το αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν.


Για άλλη μια φόρα αρωγοί στην προσπάθεια του NOA ήταν η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, η Περιφέρεια ΑΜΘ, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης και ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης  καθώς και οι χορηγοί που στήριξαν την όλη διοργάνωση. Τέλος δεν πρέπει να λησμονηθεί η προσφορά των εθελοντών που βοήθησαν τα μέγιστα για την διεξαγωγή ενός άρτιου, υψηλών προδιαγραφών, διεθνή αγώνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια