Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις «Λευκές Νύχτες» στις 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου 2014 στο κέντρο της πόλης της Αλεξανδρούπολης

Ο  Δήμος Αλεξανδρούπολης  ενημερώνει ότι στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Λευκές Νύχτες» που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος με τη συνεργασία και την στήριξη του Δήμου και θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της πόλης στις 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου 2014, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:


  1. Η οδός Ιωακείμ Καβύρη θα κλείσει από την συμβολή της με την οδό Βενιζέλου και μέχρι την συμβολή της με την οδό Ανατολικής Θράκης. Ο σταθμός αφετηρίας των ταξί επί της οδού θα παραμείνει λειτουργικός.
  2. Η οδός 14ης Μαΐου θα κλείσει από την συμβολή της με την Λεωφόρο Δημοκρατίας και μέχρι την συμβολή της με την οδό Φυλής.
  3. Η οδός Ανατολικής Θράκης θα κλείσει από την συμβολή της με την οδό Μαζαράκη μέχρι την συμβολή της με την οδό Ιωακείμ Καβύρη.
  4. Η οδός Βισβύζη θα κλείσει από την συμβολή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη μέχρι την  συμβολή της με την οδό 14ης  Μαΐου.
  5. Η οδός Αίνου θα κλείσει από την συμβολή της με την οδό Μαζαράκη μέχρι την συμβολή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη.
  6. Η οδός Κωνσταντίνου Παλαιολόγου θα κλείσει από την συμβολή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη μέχρι την συμβολή της με την οδό 14ης  Μαΐου.
  7. Η οδός Βενιζέλου θα κλείσει από τη συμβολή της με την οδό Μαζαράκη μέχρι τη συμβολή της με την οδό 14ης Μαΐου και  από τη συμβολή της με την οδό Ιωακείμ Καβύρη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη.


Επίσης ενημερώνουμε ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση επί της 14ης Μαΐου, Ιωακείμ Καβύρη και Παλαιολόγου, μεταξύ των παραπάνω οδών.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς θα πραγματοποιηθεί στις 31/7 και 01/8 μεταξύ των ωρών 18:00 και 24:00.

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ζητά την συνεργασία και την κατανόηση των κατοίκων για την ομαλή λειτουργία των εκδηλώσεων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια