Τουλάχιστο με τον Παπουτσή είδαμε χειροπέδες σε μηντιάρχες και ασυνείδητους επιχειρηματίες...

Τουλάχιστο ο Χρήστος Παπουτσής φόρεσε βραχιόλια σε σεσημασμένους εκδότες, καναλάρχες, προκλητικούς επιχειρηματίες και διάφορα άλλα σεσημασμένα λαμόγια.
Ο Παπουτσής σας θυμίζουμε ότι δεν συμμετείχε στη πρώτη κυβέρνηση του Παπανδρέου, ενώ στη συνέχεια φρόντισε να λειτουργήσει θεσμικά αποφεύγοντας όσο μπορούσε τις ακρότητες.
Αντίθετα ο κ. Βενιζέλος  με αποφάσεις οι οποίες προκάλεσαν σάλο-θυμηθείτε τα ρεπορτάζ της Αριστέας Μπουγάτσου για τους  χειρισμούς της υπόθεσης  Λαυρεντιάδη-φρόντισε να ελαφρύνει τη θέση τους απέναντι στη Δικαιοσύνη.


Ο κ. Βενιζέλος ήταν εκείνος –παρά με τον Λοβέρδο-ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση των Παπαντωνίου-Τσοχατζόπουλου στην περίφημη επιτροπή για τα εξοπλιστικά με επικεφαλής τον ολίγιστο Τραγάκη.

Ο κ. Βενιζέλος είναι εκείνος που εκβιάζει καθημερινά τους συμπολίτες του με νέα χαράτσια για να σωθεί η χώρα, η οποία όπως όλα δείχνουν επιστρέφει βίαια στη δραχμή. Ο κος Βενιζέλος είναι ο εμπνευστής του άθλιου και παράνομου χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ.
Ο κος Βενιζέλος κυβερνά από το καλοκαίρι-στην ουσία αυτός είναι το πρώτο βιολί και στην κυβέρνηση του εξαφανισμένου Παπαδήμου-με τα γνωστά αποτελέσματα.
Ο κ. Βενιζέλος είναι αυτός που επιστρατεύτηκε για να τη γλιτώσει-όπως όλα δείχνουν- και ο περίφημος Εκατομμυριούχος της Βουλής!
Πιστεύετε ότι αυτός ο πολτικός πρέπει να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ;
Κι αν ναι, ρίξτε μια ματιά στους τίτλους των ιστοσελίδων των νταβατζήδων-εκδοτών.
Όλοι τους στάζουν χολή για τον Παπουτσή. Και ως συνήθως εξυμνούν τον Βενιζέλο.
Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια