Στο Ηράκλειο οι βάσεις για το Euro 2012


Με τον αυριανό φιλικό αγώνα στο Παγκρήτιο Στάδιο κόντρα στο Βέλγιο, η εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου ξεκινάει την προετοιμασία της για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Ο Φερνάντο Σάντος αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά το συγκεκριμένο παιχνίδι αφού δεν θα έχει και πολλές ευκαιρίες ακόμα για να τσεκάρει την ετοιμότητα των διεθνών.
Το Βέλγιο δίνει τη δυνατότητα στην εθνική μας
ομάδα να έρθει αντιμέτωπη με μιά αντίπαλο ισοδύναμων δυνατοτήτων με τις ομάδες που έχει στον όμιλό της. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι οι Βέλγοι δεν έχουν προκριθεί στην διοργάνωση, Πολωνοί και Τσέχοι, αυτή τη χρονική στιγμή, δεν μπορούν να χαρακτηριστούν πολύ καλύτεροι. Το ίδιο σοβαρά έρχονται και οι ίδιοι οι δυτικοευρωπαίοι για το παιχνίδι στο Ηράκλειο. Από τις ιδιαιτερότητες του ματς, η συμμετοχή του Μιραλάς που θα βρεθεί απέναντι σε γνώριμους παίχτες, είτε συμπαίχτες είτε ποδοσφαιριστές άλλων ελληνικών συλλόγων.
Ο Ορέστης Καρνέζης πιθανότατα θα κάνει ντεμπούτο με το εθνόσημο στο στήθος και θα επιβραβευθεί για τις τελευταίες του εμφανίσεις με τους πράσινους. Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος θα χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα, όπως όλα δείχνουν, Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Αβραάμ και Χολέμπα στην άμυνα, Κατσουράνη, Φωτάκη και Μανιάτη (για πρώτη φορά) στα χαφ και προωθημένους τους Σαλπιγγίδη, Σαμαρά και Γκέκα. Ωστόσο αναμένονται και στοχευμένες αλλαγές, σε εναλλακτικές που έχει στο μυαλό του ο κοουτς της εθνικής.
Το κοινό του Ηρακλείου όπως όλα προδικάζουν, θα γεμίσει το Παγκρήτιο, κάτι που θα φανεί ωραίο και στον τηλεοπτικό φακό, μιας και το συγκεκριμένο στάδιο, με γηπεδούχο τον Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Superleague, σπάνια γεμίζει. Η Κρήτη αποδεικύεται καλή επιλογή, τη δεδομένη στιγμή, με τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στην ηπειρωτική Ελλάδα. Αν και μέχρι αύριο σίγουρα ο καιρός θα είναι αισθητά βελτιωμένος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια