ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΛΕΥ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ


Η ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΟ ΨΗΛΑ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ” ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΫ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΟΥΦΛΙΟΥ  ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ –10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ-ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ-10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

 Στο πρώτο μέρος της 17ης  εκπομπής, φιλοξενείτε η ομάδα Βόλλεϋ του Έβρου Σουφλίου, με εκπροσώπους τον πρόεδρο Απόστολο Αλεξούδη, τους προπονητές των ανδρών Νίκο Μούχλια και γυναικών Γιώργο Τάσιου, καθώς και τον βολλεϋμπολίστα Γιάννη Μπιστίνα.
Ο πρόεδρος της ομάδας παρουσιάζει την πορεία της ομάδας στη 40χρονη ιστορία της, τις καλύτερες μέχρι τώρα στιγμές της, την τωρινή κατάσταση καθώς και την γενική φιλοσοφία της. Αναφέρεται στη δομή, στα τμήματα, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει μια επαρχιακή ομάδα, προεξέχοντος του οικονομικού, αλλά και σε πρωτοβουλίες που υπερβαίνουν ακόμη και τα σύνορα της Ελλάδος.
Οι δύο προπονητές-καθηγητές φυσικής αγωγής, γέννημα-θρέμμα της ομάδος,  παρουσιάζουν τα τμήματα τους, τις δυνατότητες αλλά και τους στόχους φέτος και τα επόμενα χρόνια. Μιλούν για την σημαντική παρέμβαση της ομάδος στην κουλτούρα της νεολαίας της περιοχής αλλά και στην ανάπτυξη του Βόλλεϋ σε όλο τον Έβρο.
Τέλος ο 30χρονος παίκτης μιλά για την μέχρι τώρα καριέρα του, εξηγεί το αίσθημα οικογένειας που υπάρχει στην ομάδα και μιλά για τους φετινούς στόχους.
Στο δεύτερο μέρος φιλοξενείται ο επίκουρος καθηγητής του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής Ιωάννης Φατούρος, ο οποίος εκπροσωπεί την ερευνητική ομάδα του εργαστηρίου του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.
Στη συνέχεια προηγούμενης εκπομπής η οποία φιλοξένησε τον πρόεδρο του τμήματος, ο κ.Φατούρος καθηγητής βιοχημείας της άσκησης, παρουσιάζει το εργαστήριο του ΤΕΦΑΑ με τα τμήματα του, το έργο που επιτελεί στην τοπική κοινωνία, αλλά και στην στήριξη του αθλητισμού και πρωταθλητισμού. Αναλύει την ποιότητα του ερευνητικού έργου που παρέχετε, μιλά για συνεργασίες με ξένα πανεπιστήμια, ενώ προτρέπει αθλητικές ομάδες και φορείς σε συνεργασίες με τα εργαστήρια για την μεταφορά εξειδικευμένων γνώσεων και την πραγματοποίηση μετρήσεων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια