ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ Μ. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΟΙΝΟΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Την Οινόη Ορεστιάδας επισκέφτηκε την  Παρασκευή το απόγευμα (25/10/2013) ο βουλευτής Έβρου Μαρίνος Ουζουνίδης, εν’ όψει της παραμονής του εορτασμού του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, προστάτη του συνοικισμού της Άνω Οινόης και παρέστη στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνός. Ο κ. Ουζουνίδης θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην Πρόεδρο του Συλλόγου γυναικών κ. Αναστασία Πετρεση για την όμορφη δεξίωση που ακολούθησε.
Την επόμενη μέρα, ο βουλευτής παρευρέθηκε στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου, πολιούχου των Δικαίων. Μετά το τέλος της λειτουργίας, συναντήθηκε με τους ηλικιωμένους κατοίκους του χωριού οι όποιοι του εξέφρασαν τoν έντονο προβληματισμό τους σχετικά με τις ώρες των δρομολογίων του Ο.Σ.Ε. καθώς το πρωινό τρένο αναχωρεί από τα Δίκαια στις 4:26 δυσχεραίνοντας την μεταφορά τους στην πόλη της Ορεστιάδας. Επίσης, συναντήθηκε και με τους γονείς του Νηπιαγωγείου του χωριού οι οποίοι έδειξαν την ευχαρίστηση τους για την πρόσληψη μιας ακόμη Νηπιαγωγού στο χωριό μετά την κοινή και συντονισμένη προσπάθεια των κάτοικων και του βουλευτή .
Το  απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο βουλευτής παρευρέθηκε στην Ορεστιάδα για την παρουσίαση του βιβλίου «Το Χρυσάμπελο των Αναμνήσεων» των συγγραφέων Παντελή Μαντζαβίνου και Νίκης Οριγώνη – Μαντζαβίνου. Ο κ. Ουζουνίδης θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον Πρόεδρο του Μορφωτικού Συλλόγου Πασχάλη Μαυρίδη για την πολύ όμορφη εκδήλωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια