Booklight Zone - Ξενυχτώντας μ’ ένα βιβλίο

Το  Bazaar Βιβλίου ανοιχτό όλο το βράδυ του Σαββάτου, 2 Νοεμβρίου, για τους φιλαναγνώστες
.
 Μια νέα πολιτιστική  πρόταση  υπό τον τίτλο «Booklight Zone – Ξενυχτώντας μ’ ένα βιβλίο» θα πραγματοποιήσει ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του BAZAAR Βιβλίου, στην είσοδο της ΔΕΘ απέναντι από τη ΧΑΝΘ. Το βράδυ του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου το Bazaar δεν θα κλείσει. Θα παραμείνει ανοιχτό όλο το βράδυ και οι φίλοι του βιβλίου θα μπορούν να ξεναγηθούν σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων αλλά και να συζητήσουν με συγγραφείς, λογοτέχνες, πνευματικούς ανθρώπους. Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε  διάφορα χάπενινγκ που  θα πραγματοποιηθούν στο χώρο.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου  Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας Μπάμπης Μπαρμπουνάκης  για τη νέα πολιτιστική πρόταση του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας αναφέρει: «Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του Bazaar Βιβλίου στην είσοδο της ΔΕΘ απέναντι από τη ΧΑΝΘ,  αποφασίσαμε το Bazaar να  παραμείνει ανοιχτό όλο το βράδυ του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου και καλούμε όλους τους Θεσσαλονικείς να μας επισκεφτούν και να συμμετέχουν σε χάπενινγκ αλλά και σε διάλογο με συγγραφείς, λογοτέχνες και ανθρώπους του βιβλίου και του πολιτισμού. Είναι η μέρα που ξεκινάει και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου, ένας θεσμός της πόλης μας παγκόσμιας εμβέλειας. Θα ανάψουμε και εμείς λοιπόν τα φώτα στη ΔΕΘ  και το τρίγωνο της πόλης Λιμάνι – Πλατεία Αριστοτέλους – ΧΑΝΘ θα γιορτάζει. Είναι ένα αντίδωρο στους συμπολίτες μας που αγκάλιασαν και αυτή μας τη δράση, αφού η προσέλευση τους τις πρώτες μέρες λειτουργίας του ήταν πραγματικά συγκινητική».

Το Bazaar βιβλίου στην  είσοδο της ΔΕΘ απέναντι από τη ΧΑΝΘ  το  διοργανώνει
ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας  Ελλάδας σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής  Ευρώπης και το Σύλλογο Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων.
.
Η Γιορτή αυτή  του Βιβλίου που  ξεκίνησε στις 25 Οκτωβρίου, ενόψει του  εορταστικού τριημέρου  της Θεσσαλονίκης και προσφέρει την ευκαιρία τους επισκέπτες της, αναγνώστες όλων των  ηλικιών να ξεναγηθούν στο χώρο και να βρουν βιβλία  από 1ευρώ, 2ευρώ, 3 ευρώ.
Οι μικροί και μεγάλοι  φίλοι του βιβλίου  μπορούν  να διαλέξουν από  μία ευρύτατη ποικιλία  εκδόσεων, σχολικά βοηθήματα, έργα λογοτεχνίας, δοκίμια, λευκώματα, ιστορικές εκδόσεις , επιστημονική φαντασία, παιδικά βιβλία κ.α., αφού συμμετέχουν  150 και αξιόλογοι εκδοτικοί οίκοι από όλη την Ελλάδας με εκατοντάδες χιλιάδες τίτλους βιβλίων. 


Το Bazaar Βιβλίου θα διαρκέσει έως τις 13 Νοεμβρίου.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά και  Σαββατοκύριακο 10  το πρωί έως 10  το βράδυ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια