«Γιώργος Δρακούλης: Ο Καραμανλής η μόνη ελπίδα!»

Ο Πρόεδρος της Νεολαίας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, Γιώργος Δρακούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή THESSALIA OVER της δημοσιογράφου Δώρας Μιχαήλ στο κανάλι ΖΕΥΣ TV και στο κανάλι ΒΕΡΓΙΝΑ TV για την Μακεδονία, όπου και παραχώρησε συνέντευξη για την πολιτική επικαιρότητα.
Αρχικά, αναφέρθηκε στο έργο και στην δράση που έχει αναπτύξει η νεολαία, καθώς στις πολιτικές διεργασίες του κόμματος. Κατόπιν, σε ερώτηση της δημοσιογράφου για την άρση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας καυτηρίασε την Κυβερνητική πολιτική λέγοντας σε υψηλούς τόνους «Η ακολουθούμενη κυβερνητική πολιτική έρχεται να δημιουργήσει ένα πρωτοφανές κύμα αστέγων με την άρση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, γεγονός που θα οδηγήσει σε κοινωνική έκρηξη». Ακόμα, έκανε λόγο για την πώληση κόκκινων δανείων σε ξένα funds.
Παράλληλα, σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τις απολύσεις στον δημόσιο τομέα επισήμανε ότι «θα έπρεπε να έχουν ήδη απολυθεί όσοι βάλανε το χέρι στο «μέλι». Ωστόσο, οι χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο δεν συνιστούν μεταρρύθμιση αλλά ισοπέδωση του ελληνικού δημόσιου!» κάνοντας, μάλιστα, ειδική αναφορά στην διαρροή Ελλήνων προς την Αλβανία για εύρεση εργασίας «όταν το 92΄ άνοιξαν τα σύνορα και ήρθαν οι Αλβανοί στην Ελλάδα για δουλεία, φτάσαμε στο 2013 οι Έλληνες να πηγαίνουν στην Αλβανία για δουλεία…αυτή ήταν η ανάπτυξη όλα αυτά τα χρόνια. Όταν προσπαθούσε η Κυβέρνηση το 93΄ να κάνει μεταρρυθμίσεις κάποιοι δούλευαν υπόγεια και ρίξανε την Κυβέρνηση των μεταρρυθμίσεων, σκοτώνοντας το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.»
Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε για τις διαπραγματεύσεις της Κυβέρνησης με την Τρόικα και για το Eurogroup τονίζοντας χαρακτηριστικά «την Ελλάδα την κυβερνούν τρείς υπάλληλοι των Βρυξελλών και όχι ο εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό Πρωθυπουργός. Όσον αφορά το Eurogroup, θα ζήσουμε στο ίδιο έργο θεατές για ακόμα μια φορά, αφού θα συνεχιστεί η ίδια σκληρή και αντιλαϊκή πολιτική. Η δήθεν επαναδιαπραγμάτευση της Κυβέρνησης θα αποδειχθεί όταν θα έρθουν νέα μέτρα ένα ακόμα επικοινωνιακό φιάσκο! Τα μνημόνια δεν μας «λυτρώνουν»…μας χρεώνουν και σκοτώνουν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας!»

Τέλος, ο Πρόεδρος της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαία όταν ρωτήθηκε για τον Κώστα Καραμανλή και τα σενάρια επιστροφής του ανέφερε «Ο Κώστας Καραμανλής είναι η ελπίδα για την Ελλάδα. Ο Κώστας Καραμανλής είναι η μόνη ελπίδα επανασύστασης της Κεντροδεξιάς, είναι η ελπίδα για κάθε Ελληνίδα και για κάθε Έλληνα, είναι ο μόνος Ηγέτης της Μεταπολίτευσης μετά τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή» και εξέφρασε την επιθυμία επιστροφής του πρώην Πρωθυπουργού για το καλό της Ελλάδας και των Ελλήνων!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια