Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ. ΠΗΡΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΠΑΡΟΝΤΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ.

του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη
Mε τις σιωπές δουλειά δεν γίνεται.Τον πολίτη που είναι άνεργος ΔΕΝ τον ενδιαφέρει καθόλου αν ο Καραμανλής έχει φθαρεί ή διαφθαρεί. Η Σιωπή του είναι Συνενοχή. Εχει πάρει στο λαιμό του πολύ κόσμο.
Οπως τους συμβασιούχους που μονιμοποίησε ο Παυλόπουλος , επί πρωθυπουργίας Καραμανλή το 2006, όταν ο Σαμαράς ήταν βουλευτής, ευρωβουλευτής και μετά υπουργός πολιτισμού ΤΗς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και δεν έβγαλε ούτε μια φωνή διαμαρτυρίας, αλλά απεναντίας πρωτοστάτησε στη μονιμοποίηση αυτού του κόσμου, υλοποιώντας ευρωπαική ντιρεκτίβα.
Τότε που το ΠΑΣΟΚ υπερακόντιζε και κατηγορούσε τον Καραμανλή ότι μονιμοποίησε μόνο 80.000 συμβασιούχους, ενώ υποσχέθηκε να μονιμοποιήσει 200.000, ενώ τώρα παριστάνει τη μωρή παρθένα, μιλώντας γενικώς για κυβερνήσεις που διπλασίασαν το Δημόσιο.
Τότε όλος αυτός ο κόσμος πίστεψε στην ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και εγκατέλειψε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ άλλες δουλειές για τη μονιμότητα της ΕΡΤ.
Τώρα το Κράτος αποδείχτηκε ΑΤΙΜΟ, ΑΝΕΝΤΙΜΟ και ο Καραμανλής που πήρε στο λαιμό του δεκάδες χιλιάδες οικογένειες ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ, όταν ξηλώνεται, διαπομπεύεται, διεκτραγωδείται, στηλιτεύεται το δικό του έργο και των υπουργών του, οι οποίοι τότε δεν ήξεραν , αλλά τώρα ξέρουν.
Τότε, 2006 ο Σαμαράς και οι άλλοι υπουργοί διαγκωνίζονταν ποιος θα πρωτοκάνει Ερώτηση, Επερώτηση για να φανεί καλός στους απανταχού συμβασιούχους Ολων των Κλάδων και τώρα σαν να μην ήταν αυτοί οι ίδιοι πριν από εφτά μόλις χρόνια πνέουν μένεα(ΠΟΙΟΙ; ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ) , ασκούν κριτική σε ΑΥΤΟΥΣ(ΠΟΙΟΥΣ δηλαδή;) ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ που διπλασίασαν το κράτος.
Αυτούς τους δήθεν στιβαρούς κυβερνήτες που με απύθμενη αλητοαναλγησία φασιστικής έμπνευσης δεν πληρώνουν ΟΥΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΑΔΕΙΕΣ σε Απολυμένους. Εδωσαν εντολή στον Μάναλη, που εκτελεί το συμβόλαιο θανάτου της ΕΡΤ:να πεθάνουν οι οικογένειες και τα παιδιά των Απολυμένων της ΕΡΤ.
Ερχεται η ώρα της Πληρωμής και θα είναι Ατεγκτη ..........

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια