«Φόρο-κάλαντα» από τους κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Στουρνάρα!

1,5 δις. ευρώ καλούνται να πληρώσουν σήμερα και αύριο χιλιάδες φορολογούμενοι, για να εξοφλήσουν μέσα στο 2013 φόρους ακίνητης περιουσίας τριών ετών (2011, 2012 και 2013), φόρο εισοδήματος 2013, "έκτακτο" ειδικό τέλος ακινήτων (αυτό που μονιμοποιήθηκε με τον νέο φορολογικό νόμο), φόρο πολυτελείας, και τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτων.
Με τα χρήματα αυτά, που απομυζά από τον παραγωγικό ιδιωτικό τομέα, η συρρίκνωση του οποίου συνεχίστηκε για έναν ακόμα δραματικό μήνα, η κυβέρνηση θα μπορεί να συνεχίζει να διαχειρίζεται το μεγάλο κράτος με την ίδια κομματική νοοτροπία που εξέθρεψε τα φαινόμενα που αποκαλύπτονται καθημερινά  (βλ. υποθέσεις Siemens, Τσοχατζόπουλου, Τoμπούλογλου, Κάντα, δάνεια κομμάτων, ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κ.λπ.). Θα μπορεί να συντηρήσει για λίγο ακόμα καιρό ό,τι έχει απομείνει από τους κομματικούς στρατούς.
Η Δράση εύχεται συνεπώς στην κυβέρνηση, και ειδικά στους κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλο και Στουρνάρα, "σε καλή μεριά" και καλεί τους πολίτες και ιδίως τους πιο παραγωγικούς Έλληνες, που η κυβέρνηση συστηματικά καταδιώκει, να τους «τραγουδήσουν» τα δικά τους κάλαντα ετεροχρονισμένα, οψέποτε βρεθούν μπροστά στην κάλπη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια