Εισηγήσεις για υποψηφιότητα Ντόλιου στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Να είναι Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης δέχεται εισηγήσεις ο βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος» που υπογράφει η Φώφη Γιωτάκη.

Το ρεπορτάζ αναφέρεται σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ οι οποίοι κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, ψάχνοντας έτσι και οι δύο πλευρές μία διέξοδος, η οποία δεν θα οδηγήσει την κυβέρνηση στην κατάρρευση της.

Να σημειωθεί πως η κυβέρνηση, έχει «τραυματισμένη» πλειοψηφία στη βουλή και συνάμα ετοιμάζεται να δώσει νέες κοινοβουλευτικές μάχες μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», αρκετοί «πράσινοι» βουλευτές, ανάμεσα τους και ο βουλευτές Έβρου Γιώργος Ντόλιος, έχουν ήδη διαμηνύσει στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ότι δεν πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι.

Το ρεπορτάζ κλείνει, σε ότι αφορά του βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ως εξής: «Στο μικροσκόπιο βρίσκεται και ο Γιώργος Ντόλιος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχεται εισηγήσεις να επιστρέψει στην Αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης».
inpost.gr


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Δεν νομίζω ότι οι Εβρίτες είναι τόσο μακάκες για να ξαναψηφίσουν αυτόν τον γελοίο, αλλά ούτε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα ψωμια του τελειωσαν και το ξερει πολυ καλα.....τωρα αν δεχεται εισηγησεις δε νομιζω....απλα κοιταζει να πιαστει απο καπου γιατι η μαρμαγκα ειναι γλυκεια ......κι οπως ολοι τους δεν εχουν δουλεψει μια ωρα στη ζωη τους και ειναι δυσκολο να χσουν την κουταλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου