Τι κρύβεται πίσω από τη "Δικογραφική αιθαλομίχλη"; - "ο Τομπούλογλου με τα λεφτά στο χέρι,αυτούς καίει ο Κάντας"!!!

Σαν φέιγ βολάν μοιράζουν τα ντοκουμέντα!
Τι μαγειρεύουν οι σουπιές πίσω από το μελάνι των δικογραφιών;
Ποιος ο ρόλος της Δικαιοσύνης και της ΕΛ.ΑΣ.;
Μπορεί η κακοκαιρία να καθάρισε την ατμόσφαιρα από την αιθαλομίχλη,η πολιτική ατμόσφαιρα όμως πέρα από τη μόνιμη μπόχα που τη διακρίνει σκεπάζεται όλο και περισσότερο από δικογραφίες που κυκλοφορούν δίκην φέιγ βολάν!

Κάθε site και ΜΜΕ που σέβεται τον εαυτό του φιλοξενεί και από μια αποκλειστικότητα προερχόμενη από τα απόρρητα υποτίθεται προανακριτικά έγγραφα των υποθέσεων Τομπούλογλου και Κάντα.

Η απολογία του Αντώνη Κάντα που δίνει στεγνά πολιτικούς και επιχειρηματίες

Δυο βρόμικες υποθέσεις,αντιπροσωπευτικές του δικομματισμού που κυβερνάει τον τόπο 40 χρόνια τώρα.Καλώς,πολύ καλώς να συλληφθούν και να μπουν μέσα οι απατεώνες του πολιτικού συστήματος και παράλληλα να δημευθούν οι περιουσίες τους,όμως όλους αυτούς κάποιοι τους εξέθρεψαν και τους κάλυψαν ουκ ολίγες φορές!

Κι αυτοί που τους εξέθρεψαν έρχονται τώρα ως άσπιλοι κι αμόλυντοι τιμωροί,αδιάφθορες παρθένες και σπέρνουν σύννεφα "δικογραφικής αιθαλομίχλης",συνοδευόμενης από απίθανες δηλώσεις.

Δηλώσεις και ξαναματαδηλώσεις για το πόσο καλοί άνθρωποι είναι και βάζουν στη φυλακή τους κακούς,αυτοί που μέχρι προχθές τρώγανε μαζί τους  γιαούρτια στη μάπα!

Δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά,δεν τους βγήκε και η δίωξη της Χρυσής Αυγής!Σίγουρα θέλουν να περάσουν το μήνυμα πως κάτι αλλάζει σ' αυτό τον τόπο κι ότι λειτουργούν οι θεσμοί.Δεν γίνονται όμως πιστευτοί,όπως δεν πίστεψαν το βοσκό που φώναζε "λύκος στα πρόβατα χωριανοί".

Γιατί οι λύκοι ήταν και παραμένουν εδώ φορώντας προβιές παραλλαγής ανάλογα με την επικαιρότητα.Δεν μας βγάζει συνεπώς κανένας από το μυαλό πως κάτι πολύ χοντρό παίζεται και κρύβεται πίσω από τις δικογραφίες των Τομπούλογλου και Κάντα που βγαίνουν σωρηδόν στον αέρα.

Δεν ξέρουμε τι ρόλο παίζει η ανεξάρτητη,τυφλή και κουφή Δικαιοσύνη σ' όλα αυτά,πλην όμως τα ντοκουμέντα κυκλοφορούν πριν καλά καλά φύγουν οι κατηγορούμενοι από τα γραφεία των ανακριτών.

Αρα;
Ποιοι και γιατί τα κυκλοφορούν;ή μήπως τα έχει δώσει ήδη η ΕΛ.ΑΣ.,η οποία υπό τις οδηγίες του κυρίου Δένδια είναι πλέον... "αποτελεσματική",όπως με καμάρι δηλώνει υπουργάρα του Σαμαρά;

Κάτι κρύβουν,αλλά τι;
Κάτι μαγειρεύουν οι σουπιές πίσω από το μελάνι των δικογραφιών!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια