Ευχετήριο μήνυμα για το νέο έτος από τον πρόεδρο του Ε.Κ.Α.Β. κο Παπαγιαννίδη Δημήτρη

Για τo 2014 θα ήθελα να μεταφέρω σε όλο τον κόσμο, τις θερμότερες ευχές μου για υγεία και πρόοδο.

Παράλληλα, κάνοντας έναν απολογισμό για το 2013, θα ήθελα να γνωρίζουν όλοι οι πολίτες της χώρας πως οι εργαζόμενοι στο Ε.Κ.Α.Β. διεκπεραιώνοντας ένα πολύ μεγάλο αριθμό διακομιδών (άμεσων και μη) σε όλη την Ελλάδα, είχαν να επιδείξουν μια πολύ σημαντική προσφορά προς όλο το κοινωνικό σύνολο, αφού με υψηλό αίσθημα ευθύνης και μεγάλη προσήλωση στο καθήκον τους, ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις ενός σύνθετου αλλά και απαιτητικού περιβάλλοντος, εντός του οποίου έπρεπε (και πρέπει) να φέρουν σε πέρας τη δύσκολη αποστολή τους, εξασφαλίζοντας για όλους την παροχή της επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας.

Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας παρόλο ό,τι (αποτελώντας τον εύκολο στόχο πολλών και διαφορών κακόβουλων στοιχείων) βάλλεται συνεχώς, εγώ προσωπικά θα συνεχίσω να προσπαθώ έτσι ώστε ο Οργανισμός αλλά και οι εργαζόμενοι του να έχουν την αμέριστη υποστήριξη και την πλήρη εμπιστοσύνη όλων.

Ο πρωταρχικός στόχος όλων των ενεργειών της Διοίκησης, ήταν και θα είναι οι ΕΚΑΒίτες να τυγχάνουν της αποδοχής και του επαίνου όλου του κόσμου, αφού γνώμονας μας αποτελεί η αφοσίωση με την οποία υπηρετούν την υψηλή αποστολή τους!

Βασική προτεραιότητα της πάνω απ’ όλα ανθρωποκεντρικής πολιτικής της Διοίκησης του Ε.Κ.Α.Β. αλλά και του Υπουργείου Υγείας είναι (βάσει πάντα της πραγματικότητας που βιώνει η χώρα μας) η επίλυση των θεμάτων που αντιμετωπίζει το προσωπικό του Οργανισμού, έτσι ώστε να είναι εφικτή η απρόσκοπτη τέλεση του έργου του προς όφελος όλων των πολιτών.

Κατόπιν αυτών εύχομαι, κατά τη νέα χρονιά, να συνεχιστεί με αμείωτη ένταση η προσπάθεια μας έτσι ώστε το 2014 να αποτελέσει ένα έτος υγείας, ειρήνης, καλοπροαίρετης συνεργασίας, ευημερίας και προκοπής!




ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια