Απίστευτη ατάκα Βενιζέλου στους Κύπριους: «Το ξέρω ότι με θεωρείτε προδότη»!

Τί «κατάρα» είναι αυτή που κυνηγά τον Βαγγέλη Βενιζέλο! Όπου κι αν πάει ο ελληνισμός τον πληγώνει. Βεβαίως κι εκείνος δεν κάνει και πολλά για να γίνει περισσότερο συμπαθής. Κι αν ο «παρορμητισμός» του δεν ενοχλεί και τόσο στην περίπτωση που βλάπτεται μόνο το προσωπικό του γόητρο, είναι εθνικώς επιζήμιος όταν αφορά και ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, πόσω μάλλον τη στενή συνεργασία Αθήνας-Λευκωσίας.

Στις αρχές Νοεμβρίου, για παράδειγμα, είχε μεταβεί στην Κύπρο μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά. Ξέρετε ποιά ήταν η πρώτη ατάκα που εκστόμισε μόλις αντίκρισε την πολιτική ηγεσία τής Μεγαλονήσου, όπως πληροφορείται τοwww.koutipandoras.gr; «Το ξέρω ότι με θεωρείτε προδότη» είπε ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό όλους τους παρευρισκόμενους, συμπεριλαμβανομένου του έλληνα πρωθυπουργού, οι οποίοι κοιτούσαν ο ένας τον άλλο για να βεβαιωθούν ότι δεν παράκουσαν…

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως η κυπριακή πολιτική ηγεσία έχει ζητήσει να ακυρωθεί η έλευση του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου το άλλο Σάββατο στην Αθήνα.

Γ.Σ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια