Ο Νίκος Νικολόπουλος στην Ευελπίδων για την κατάθεση αγωγής στις τράπεζες από 4000 δανειολήπτες

Συμπαράσταση στο Κίνημα «Υπέρβαση»
Ν. Νικολόπουλος: Εφαρμογή μέτρων και πολιτικών που θα ανακουφίσουν
τους Έλληνες»
«Η παρουσία μας σήμερα εδώ, δεν εκφράζει απλώς την συμπαράστασή μας στο Κίνημα «Υπέρβαση», αλλά υποδηλώνει την απόφασή μας να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα άμεσης εφαρμογής μέτρων και πολιτικών, που θα ανακουφίσουν την Ελληνική οικογένεια και γενικότερα την Ελληνική κοινωνία».
Τα παραπάνω τόνισε ο Βουλευτής Αχαΐας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, αμέσως μετά την κατάθεση της δεύτερης ομαδικής αγωγής, κατά των τραπεζών στα δικαστήρια της Ευελπίδων, εκ μέρους 4.000 δανειοληπτών, μελών του Κινήματος «Υπέρβαση».
Ο κ. Νικολόπουλος πρόσθεσε επίσης τα εξής: «Άλλωστε και προεκλογικά το κόμμα των ΑΝΕΛ είχε καταθέσει τις προτάσεις του, για τα δάνεια των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, με στόχο να ανασάνει και ο Έλληνας επαγγελματίας και ο Έλληνας οικογενειάρχης.
Στην μέχρι τώρα στη μνημονιακή Ελλάδα, δεν έβρισκαν εφαρμογή ούτε οι σχετικοί κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ούτε φυσικά είχαν μελετηθεί οι πρακτικές που εφαρμόζονται στις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους υπερχρεωμένους πολίτες, να κάνουν μια καινούργια αρχή στη ζωή τους».
Σημειώνεται ότι το Κίνημα «Υπέρβαση» ζητά να καταργηθούν οι καταχρηστικοί όροι που εμπεριέχουν οι δανειακές συμβάσεις, να διαγραφούν ποσά που οφείλονται σε τοκογραφικά επιτόκια, να εφαρμοστούν οι κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να γίνουν σεβαστές οι βάσεις του Τραπεζικού διαμεσολαβητή».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια