«Ο Τσίπρας κάνει με τα κρεμμυδάκια τον Κυριάκο» γράφει το «σαμαρικό» antinews.gr

Απ' ότι φάινεται οι λίστες της φοροδιαφυγής, ο Παπασταύρου, η Μαρέβα και το αμαρτωλό, πρόσφατο παρελθόν της ΝΔ έχει αφήσει πληγές που δε σβήνουν στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που είναι πλέον «καζάνι που βράζει».
Η ιστοσελίδα antinews.gr αποτελεί εδώ και χρόνια την διαδικτυακή δεξαμενή σκέψης του περιβάλλοντος Αντώνη Σαμαρά, ενώ και στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση της ΝΔ είχε στηρίξει ξεκάθαρα τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον τελευταίο γύρο.
Χθες λοιπόν το antinews.gr έγραψε σε κεντρικό άρθρο του ότι ο Αλέξης Τσίπρας «έκανε με τα κρεμμυδάκια τον Κυριάκο Μητσοτάκη» και ότι ο νέος πρόεδρος της ΝΔ δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον πρωθυπουργό έχει τη δική του αξία. Ο πολεμος «σαμαρικών» – «μητσοτακικών» μόλις άρχισε… με απρόβλεπτες συνέπειες!
Γράφει το antinews.gr:
«Και για να μη μασάμε τα λόγια μας ο Τσίπρας έχει κάνει με τα κρεμμυδάκια τον Κυριάκο. Ως και τα μπλόκα κατάφερε να σπάσει ο Τσίπρας και είναι πολύ πιθανό να φωνάζουν και ζήτω οι αγρότες»
«Με τέτοια αντιπολίτευση όσο και να είναι στα κάγκελα η κοινωνία, ο Τσίπρας θα εξακολουθεί να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.»
tsipras kyriakos