«ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΠΟΓΙΑΡΝΣ Η ΝΔ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΗΞΕΡΗ, ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΠΟΓΙΑΡΝΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ
Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε σήμερα τις εξής δηλώσεις μιλώντας και στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5» και το δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη:
«Μην κάνει την ανήξερη η Νέα Δημοκρατία, στο θέμα της λίστας Μπόγιαρνς. Κανένας που παρανόμησε και φοροδιέφυγε είτε από τη λίστα Λαγκάρντ είτε από τη λίστα Μπόγιαρνς δεν θα γλυτώσει.
Βεβαίως και ξέρουν στη Νέα Δημοκρατία τι έγινε με το θέμα Μπόγιαρνς. Χθες βράδυ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε αλληλογραφία, όπου γίνεται αναφορά και για CD.
Ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, εταίρος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, θα προτείνω για αυτήν την υπόθεση Εξεταστική Επιτροπή. Για να δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος.
Επίσης με αυτήν την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τελειώνουν οριστικά οι εκβιασμοί, πολιτικοί ή οικονομικοί, μέσω διαδικτυακών, ηλεκτρονικών ή έντυπων ΜΜΕ.
Τελικά, δεν έχει σημασία αν κάποιος γράφει ότι είμαστε προσωρινοί. Τι να την κάνεις την διατύπωση σε άρθρα, όταν μήνες τώρα από διάφορα ΜΜΕ μας απειλούν με πρωτοσέλιδα, με ρεπορτάζ, με κάθε τρόπο, ότι είμαστε μια κυβερνητική παρένθεση.
Λάσπη στη λάσπη για τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, με λυσσαλέο πόλεμο για να μην μπούμε στη Βουλή.
Με τα 45 δημοσιογραφικά χρόνια που κουβαλάω στην πλάτη μου, ζητάω τη βοήθεια της ΕΣΗΕΑ στην εκκαθάριση του δημοσιογραφικού τοπίου από τέτοια συμπτώματα.
Γνωρίζω, ότι είναι μια περίοδος όπου οι συνδικαλιστές συνάδελφοί μου έχουν πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουν. Αλλά έχουν υποχρέωση ταυτόχρονα να βοηθήσουν με κάθε τρόπο για να καθαρίσει το δημοσιογραφικό επάγγελμα από όλους αυτούς που άλλοι τους λένε λούμπεν, άλλοι λαμόγια και άλλοι κοινούς απατεώνες.
Φαντάζομαι, ότι όλα τα κόμματα, όλοι οι κλάδοι ασχολούμενοι με τα ΜΜΕ και ολόκληρη η κοινωνία, συμφωνούν για την κάθαρση του βίου και ότι η πολιτική δεν μπορεί να εκβιάζεται.

Αυτή η Κυβέρνηση πάντως σίγουρα δεν εκβιάζεται, δεν υποκύπτει».