Αποχωρούν από τα μπλόκα οι αγρότες - Στην κυκλοφορία η Εγνατία Οδός

Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών, προειδοποιώντας ωστόσο σύμφνωνα με ανακοίνωσή τους, ότι θα βρίσκονται στις επάλξεις για τη συνέχιση του αγώνα, υπό άλλη μορφή.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο Φάνης Τραγάκης, μέλος της επιτροπής αγροτών του μπλόκου, διαβεβαίωσε ότι οι αγρότες θα βρίσκονται σε συνεχή συνεννόηση προκειμένου να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, με άλλη μορφή.
Μάλιστα, προειδοποίησε ότι θα επανέλθουν με συλλαλητήριο την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, επισημαίνοντας ότι σήμερα, απλώς, έκλεισε ένας κύκλος αντίδρασης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, προς αποκλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προσανατολίζονται και οι αγρότες της Νίκαιας, οι οποίοι την Κυριακή θα επανακαθορίσουν τη στάση τους.
Αναστολή των δράσεών τους αποφάσισαν και οι αγρότες στο τελωνείο της Δοϊράνης, στα σύνορα Ελλάδας - ΠΓΔΜ.
Στην κυκλοφορία η Εγνατία Οδός 
Την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Νησελίου, ανακοίνωσαν οι αγρότες της περιοχής, μιλώντας στο αθηναϊκό – μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων.
«Είμαστε απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα των συναντήσεων με τον Έλληνα πρωθυπουργό, αλλά φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά και με σαφή τη θέση μας ότι τίποτε δεν τελείωσε. Παραμένουμε σε εγρήγορση» δήλωσε ενδεικτικά, ο Νίκος Βόλγος, μέλος της συντονιστικής επιτροπής του μπλόκου.
koutipandoras.gr