Κάποιοι θέλουν τον Δημήτρη Καμπουράκη εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ

Την ισχυρή .....
υποψηφιότητα του Δημήτρη Καμπουράκη για τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εφόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταλήξει στην επιλογή δημοσιογράφου για διάδοχο του Γιώργου Κουμουτσάκου, αναδεικνύει ο Βασίλης Χιώτης με αναλυτικό ρεπορτάζ του στο “Πρώτο Θέμα”.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος απαριθμεί τους λόγους που οδηγούν τον Γιώργο Κουμουτσάκο στην έξοδο, και επισημαίνει ότι οι περισσότεροι στοιχηματίζουν ότι θα τον διαδεχθεί δημοσιογράφος στο πόιντιουμ της εκπροσώπησης της πρώην Συγγρού, νυν Πειραιώς.

Η Μαρία Σπυράκη, ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δημοσιογράφος, ήταν το πρόσωπο που αρχικά προκρινόταν, φαίνεται ωστόσο ότι το τελευταίο διάστημα κερδίζει έδαφος η προοπτική να είναι ενεργός δημοσιογράφος εκείνος ο οποίος θα διαδεχθεί τον Γιώργο Κουμουτσάκο.

Ο Βασίλης Χιώτης αναφέρεται στις περιπτώσεις των Γιάννη Πρετεντέρη, Πάσχου Μανδραβέλη και Κωνσταντίνου Ζούλα, που έχουν προταθεί στον σημερινό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, και σημειώνει με έμφαση: “Κάποιοι θέλουν τον Καμπουράκη εκπρόσωπο της ΝΔ. Μετά τον αποκλεισμό του Mega από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, η υποψηφιότητα Καμπουράκη είναι πιθανόν να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική και περισσότερους υποστηρικτές”.
http://ysterografa.gr/