Δροσερά σεντόνια και άνετα μαξιλάρια ύπνου Κατοικείν για όνειρα γλυκά

Τα καθαρά και φρέσκα σεντόνια και τα άνετα μαξιλάρια ύπνου παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα της ξεκούρασης που λαμβάνουμε κατά τη διάρκεια της νύχτας. Γι’ αυτό λοιπόν, ήρθε η ώρα να πετάξετε τα παλιά φθαρμένα σεντόνια σας και τα άβολα μαξιλάρια και να ανανεώσετε τα λευκά είδη στην κρεβατοκάμαρα σας, για να απολαύσετε τον πιο άνετο ύπνο που κάνατε ποτέ.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα με λευκά είδη Κατοικείν θα βρείτε τα καλύτερα σεντόνια από υποαλλεργικά υφάσματα κορυφαίας ποιότητας και ανθεκτικότητας σε τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και τα καλύτερα μαξιλάρια ύπνου με ανατομικό σχεδιασμό που στηρίζουν την σπονδυλική στήλη σωστά και αποτρέπουν τα πιασίματα.
Τα εκπληκτικά σεντόνια που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα διατίθενται με λάστιχο ή χωρίς, είναι 100% βαμβακερά ή βαμβάκι με μετάξι και υπάρχουν σε μια μεγάλη γκάμα  χρωμάτων και σχεδίων για να ταιριάξουν με το στυλ της δικής σας κρεβατοκάμαρας.
Από την μεγάλη ποικιλία σε σεντόνια επιλέξαμε και σας προτείνουμε το σετ Verona Pink της Anna Riska με μοντέρνα και περίτεχνα μοτίβα, μοναδική υφή και απαλότητα που θα σας κάνει να τα λατρέψετε.
http://static2.katoikein.com/pubfiles/linens/photos/06-2016/SEL%204%20-%20Des%20Verona-Blush%20Pink.jpg
Ωστόσο τα σεντόνια, αν και αποτελούν καθοριστικό παράγοντα, δεν είναι το μόνο στοιχείο που σας εξασφαλίζει ευχάριστο ύπνο. Αν θέλετε πραγματικά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ξεκούραση, θα πρέπει να επενδύσετε στα κατάλληλα μαξιλάρια ύπνου που θα ανταποκρίνονται απόλυτα στις δικές σας ανάγκες.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε μαξιλάρια ύπνου με πούπουλα, ανατομικά, με μικροίνες, με σιλικόνη αλλά και βιομαγνητικά, ιδανικά για κάθε περίπτωση.
Σας προτείνουμε το βιομαγνητικό μαξιλάρι DAS HOME  με μαγνητική ενέργεια που βοηθάει να αντιμετωπιστούν αυχενικά προβλήματα και πονοκέφαλοι, ενώ εξασφαλίζει μέγιστη χαλάρωση και ηρεμία.
http://static.katoikein.com/pubfiles/linens/photos/03-2016/42195071033.jpg
Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα katoikein.com και βρείτε ακόμα περισσότερες προτάσεις σε σεντόνια, μαξιλάρια ύπνου και ότι άλλο χρειάζεστε για το υπνοδωμάτιο σας και όχι μόνο.