Σουπλά και runner KENTIA για την τέλεια κουζίνα

Η κουζίνα είναι ένας χώρος που χρησιμοποιούμε καθημερινά, είτε για τα γεύματα μας και το μαγείρεμα, είτε για να υποδεχθούμε αγαπημένα μας πρόσωπα σε οικογενειακές εκδηλώσεις.
Τώρα επιλέγοντας την κατάλληλη διακόσμηση και λευκά είδη, μπορείτε να κάνετε την κουζίνα τον αγαπημένο σας χώρο του σπιτιού και κάθε οικογενειακό τραπέζι μία αξέχαστη εμπειρία με τα κορυφαία είδη για την κουζίνα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΚΕΝΤΙΑ.
Εκτός από τα γάντια κουζίνας, τις ποδιές και τις πιάστρες που θα βρείτε στην κατηγορία Κουζίνα, υπάρχει επίσης μεγάλη ποικιλία σε διακοσμητικά μαξιλάρια, ποτηρόπανα και τραπεζομάντηλα. Ωστόσο δύο είδη που είναι απαραίτητα σε κάθε κομψή κουζίνα είναι τα runner και τα σουπλά.
Για το φαγητό
Τα σουπλά είναι απαραίτητα κατά τη διάρκεια του φαγητού, αφού προστατεύουν την ευαίσθητη επιφάνεια του τραπεζιού από λεκέδες, αλλά και από την θερμότητα των πιάτων και των μαγειρικών σκευών, που μπορεί να φθείρουν το υλικό του. Ωστόσο τα σουπλά δίνουν επίσης και την χρωματική νότα του τραπεζιού και μπορούν να δημιουργήσουν εντυπωσιακές συνθέσεις αν συνδυαστούν σωστά με το κατάλληλο τραπεζομάντηλο.
Από την μεγάλη ποικιλία με σουπλά κουζίνας στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΚΕΝΤΙΑ, ξεχωρίσαμε το σουπλά Mistral 19 κατασκευασμένο από 100% βαμβάκι με απαλή υφή και κομψά σχέδια σε χαλαρωτικές μπλε αποχρώσεις.
MISTRAL 19 ΣΟΥΠΛΑ
Για την αισθητική
Το στυλ και η κομψότητα στο σπίτι φαίνονται από το runner στο τραπέζι της κουζίνας. Πρόκειται για ένα ημι-τραπεζομάντηλο, που δίνει χρώμα και μία χαρούμενη νότα στο τραπέζι σας, χωρίς ωστόσο να κρύβει ολοκληρωτικά το υλικό και την υφή του επίπλου.
Από τα runner στην κατηγορία κουζίνα μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το Runner Mistral 36 από 100% βαμβάκι, σε παλ πράσινο χρώμα, που ανεβάζει τη διάθεση και ανοίγει την όρεξη, ενώ συνδυάζεται τέλεια με όλα τα διακοσμητικά του τραπεζιού και φυσικά με ένα βάζο όμορφα λουλούδια.
MISTRAL 36 RUNNER
Αναζητήστε ακόμα περισσότερα λευκά είδη για την κουζίνα σας εδώ και είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του χώρου σας!