Eπίθεση Καμμένου κατά Καλογρίτσα για τις τηλεοπτικές άδειες

Λίγο πριν ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα δημοπρασίας για τις 4 τηλεοπτικές άδειες τις οποίες διεκδικούν 9 υποψήφιοι, ο υπουργός Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένας εξαπέλυσε μέσω twitter δριμεία επίθεση κατά του ενός εξ αυτών. Ο κ. Καμμένος είναι ιδιαίτερα αιχμηρός κατά του Γ. Καλογρίτσα και παρότι κουμπάρος του πατέρα του, αναφέρει ότι «με τα μαύρα λεφτά στα σάιτ και τις ψευδείς αναρτήσεις ο Καλογρότσας νομίζει ότι θα πιέσει για κανάλι..»
Με τα μαύρα λεφτά στα σάιτ και τις ψευδείς αναρτήσεις ο Καλογρίτσας νομίζει οτι θα πιέσει για κανάλι ...http://www.onalert.gr/stories/epidoma-paramethoriou-egine-syntomo-enekdoto/51642 
Ο Π.Καμμένος,είχε ήδη από τον Ιούλιο ταχθεί κατά του ενδεχόμενου να δοθεί τηλεοπτική άδεια στον επιχειρηματία, λέγοντας ότι «κατασκευαστές και εργολάβοι δεν θα πρέπει να είναι στα μέσα ενημέρωσης».

«Πιστεύω ότι τα μέσα ενημέρωσης πρέπει να λειτουργούν όπως λειτουργούν σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο. Όχι για να διασφαλίζουν συμφέροντα, αλλά για να διασφαλίζουν την ενημέρωση του λαού» είχε δηλώσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ενώ υποστήριξε ότι έχει διακόψει κάθε σχέση με τον κ. Καλογρίτσα.