«Το Παγκάκι της Φιλίας» παρουσιάστηκε στο ‘‘Ανοιχτό Σχολείο!’’ το 10ο Δημοτικό Αλεξανδρούπολης

260 μαθητές παρακολούθησαν το θεατρικό δρώμενο με το οποίο παρουσιάστηκε «Το Παγκάκι της Φιλίας» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 10ου Δημοτικού σχολείου της Αλεξανδρούπολης, την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016.

Αποτελεί το πρώτο στο είδος του στην Ελλάδα και αυτό το κάνει άκρως σημαντικό. Μπορεί να κάθεται εκεί όποιο παιδί νιώθει μόνο του, ώστε να ειδοποιεί με αυτόν τον τρόπο τα άλλα παιδιά να παίξουν μαζί του. Απλό στη σύλληψη, αποτελεσματικό στη χρήση!

Μια ιδέα του συλλόγου Γονέων και έτσι όλοι μαζί - μαθητές, Διεύθυνση, εκπαιδευτικοί και γονείς υλοποίησαν τη δράση.

«Μια εξαιρετική ιδέα που φέρνει τα παιδιά μας πιο κοντά και αξίζει να υιοθετηθεί από όλα τα σχολεία της χώρας» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Δημήτρης Κελεμίδης, απευθύνοντας παράλληλα ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΑΥΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΑ (τρόποι επικοινωνίας με το Σύλλογο Γονέων 10ου Δημοτικού σχολείου Αλεξ/πολης:goneis10dimalex@gmail.com - Ομάδα facebook: “Σύλλογος Γονέων 10ου Δημοτικού Αλεξ/πολης” - τηλ. 6945849355).

H παραπάνω Δράση εντάσσεται στο Πρότυπο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! Ονειρεύομαι, Νοιάζομαι, Θέλω, Μπορώ!» του Συλλόγου Γονέων 10ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης. Ένα πρόγραμμα που υλοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά και φυσικά καθ’ όλη τη διάρκεια του τρέχοντος σχολικού έτους 2016-2017.